1

Téma: CEN ME16 nebo Mini Madness?

Ahoj. Chtěl bych se zeptat na váš názor. Uvažuji o koupi modelu 1:18. Zaujali 
mě dva výše jmenované modely, jak cenou tak parametry.
Váhám protože nevím jak je to s opotřebením atd. První model je 4WD a druhý 2WD. Nevim jak jsou dělané ty hnací hřídele..
Neměl tu někdo podobný problém v rozhodování?
Taky ME16 by měl mít lepší RC soupravu. Ale MM ma 8 tlumčů. U každého je nějký ten plus a mínus..
Samozřejmě akumulátor budu muset koupit lepší.
Jezdit s ním budu rekreačně na zahradě a v parku.
Díky moc za radu.

2

Re: CEN ME16 nebo Mini Madness?

To už máš rozmyšlený. Mini Madness se už nedělá :-)

3

no mohu ho jeste sehnat asi za 3590,- maji ho v Hradci kralov0 v jednom obchode. Tak kterz je lepsi

4

Volil bych ME16.Objednával jsem ho kamarádovi a ač je to úplnej laik na modely tak si s ním ví rady i on.Ještě vzal slušný accu a posílal mi video jak s ním odstrkává doma na plovoučce židle u stolu lol Sice už něco urazil ale to bylo při jízdě doma.jinak si na něj nestěžuje.

5

Asi pujdu do ME16. Jeste budu potrebovat lepsi akku a nejakou nabijecku.

6

holahola...
resil jsem podobne, jen mezi wheely king, final monster a me16.nakonec (na radu salvatore) jsem okusil a koupil ME16 - a spokojenost. Baterku a nabijecku to chce, na tu co je v rtr to jezdi pres 15 minut.

Jizdni vlastnosti dobry, pro zacatecnika je to zivy az moc, a hlavne, fakt nerozbitny smile krome toho, ze jsem o trn ruze natrh vzadu karoserii, kdyz jsem se rozjizdel a postavil na zadni, s tim delam psi kusy a nic. doporucuji....