1

Téma: Vynechává rotostart

Mám Nitrage a když startuju tak to chvíli točí a pak přestane. Rozebral jsem rotostart a nic špatnýho jsem nenašel, jen mě napadlo, páč jsem ho měl v opravě, jestli má být ten převod namazanej. Jestli to pak neklouže po hřídeli motoru.  roll  roll  roll

2

Re: Vynechává rotostart

Pokud rotostart,šikmý ozubený převod,prokluuje,bude to nejspíš zaolejovaný volnoběžný ložisko.Nejspíš prosakováním paliva z motoru k ložisku.Bud prostříknout čističem na brzdy nebo něčim na očištění od oleje.Nebo odchází to ložisko a pak koupit nový.

3

Jak říká Jirka.Jinak to ložisko je lepší vyndat a proprat v techničáku nebo vyčistit čističem na brzdy no a pak dát kapku teflon spraye.a pak na sucho vyskoušet jeho záběr a okem kouknout zda není poškozené,ale tuším,že je to poze v přemazaném ložisku kvůli úniku oleje kolem osy.

4

OK, já to měl v opravě (jakoby záruční) a vrátilo se mi s tím prokluzováním a je fakt že tam mastnota je, oni to tam asi namazali. Bylo to někde v Příbrami.  roll  roll  roll

5

Tak,že se uvidíme na ježdění ve Vožici? předpokládám,že máš motor už v kupě a funkčí tak by sme si mohli dát jízdu co ty na to? big_smile

6

Ještě mě napadlo jestli se do rotostartu nedostává olej z motoru přes ložisko, zdá se mi že má trochu vůli a určitě tam bude nějakej simerink a mohl by propouštět  roll  roll  roll