1

Téma: Mechové pneumatiky

Poradí někdo???
Na jaký povrch jsou dobré pneu mechovky. Pneu na onroad 1:10 / šířka pneu 25mm.

2

Re: Mechové pneumatiky

Poradí někdo???

koberec - idealni
rovny - asfalt

ale u mechu plati stejne jako u bezdusovek - straaaaasne zalezi na smesi.
Snad se moc nespletu pokud napisi, ze se u nas mechy na TC neujaly a doufam, ze to tak i zustane :-)

3

Poradí někdo???

Look ti urcite ted rekne, ze na zravy asfalt jako je v Nove Pace kde na nich jel

4

Poradí někdo???

Look ti urcite ted rekne, ze na zravy asfalt jako je v Nove Pace kde na nich jel

Urcite mi to napise, ale zrovna v Pace neni asfalt tolik hrbolaty. Zravy je, ale relativne rovny  wink

5

Jen řeším, bude to sedět na hladkém a zaprášeném asfaltu???

6

Moje zkušenost je z osmnáctiny (asi to bude platit i na desítce) taková, že na hladkém a zaprášeném asfaltu (poměrně pěkný chodník) je to celkem kumšt naladit. Použil jsem mechovku ELEGI ES25N na zadní nápravu a bylo to naprosto nepoužitelné (vypadalo to jak jízda na ledě). Naopak na hrubém asfaltu v Pace to samé sedělo velice slušně (povrchová zaprášená vrstva se asi stále odbrušovala) ale hlavně dráha tam byla podstatně čistší než ten chodník. Naopak mechovka noname původu s hrubšími póry fungovala i na tom chodníku perfektně (prach se tam asi tolik neusadil jako v jemné směsi Elegi). Takže to bude přesně dle Hejkala: Záleží straaaaasně na směsi !!!!! big_smile a já dodávám že taky na kvalitě prachu chodníku big_smile

7

Díky všem za reakce.  Koupím,  testnu a uvidíme   8O :?: