1

Téma: GUMY

Mám pro vás krásný gumky  big_smile  ZDE

Ale tyhle se mi líbí víc.Viděl jsem je na 1/8 crawleru ve velikosti 44 a vypadalo to nádherně.

Axial, Vaterra, Kyosho, Tamiya, Asso.

2

Re: GUMY

"Mám pro vás krásný gumky  ZDE..."

To teda nevím, kam bych je nazul  :?:  Dobrá zběsilárna  big_smile

3

hezký to se musí nechat ale zjistili jsem včera že fakt losiny jsou bomba a já mám obědnaný  tyhle http://www.tcscrawlers.com/Panther-Cougar-Crawler-Tire-w-memory-foam-2-T485SM-p-16930.html

4

Já jsem teda nakloněn těmhle kolům http://www.tcscrawlers.com/Team-Losi-Rock-Claw-2.2-tires-2-p-16414.html ovšem i jinejm se nebráním lol

5

jo ty jsem taky obědnal ale našel jsem na popud MikeP na forech že tyhle začali používat všichni a že fungujou ještě lépe

6

jj údajně na šutry jsou to  nej kola.Má je DJW tak snad nám dá vědět big_smile

7

no včera jsme je testovali jak na axíkovi tam na tom mojem překopu , a fungujou  tak o 50 procent lépe než klisiky, fakt strašnej rozdíl, ani jsem to nečekal , ale pozitivum je že mě to dohnalo k vůpravám na podvozku a ted funguje nádherně, a ty cougáry by měli bejt na šutry ještě malinko lepší

8

djw vydava tiskove prohlaseeni wink

cougary neznam, asi je teda budu muset koupit.

losi mam ve dvou wyhotovenich, ne dvou stejnych typech raffkuu, jedna verze se sypanym olovem rybarskym bez peny a druha s na rafek nalepenym zavazim a proline memory foam. pro meho leehkeho axiala funguji v primeem kolmem splhani jednoznacne lepsim zpusobem nasypana olova, pri jizde po vrstevnici se ruzne sezmoulavaji (coz verze s memory foam tolik nedelala) ale i tak se mi jevilo, ze to nijak neovlivnovalo jizdni kvality vozu. za mnee tedy broky a ne vlozky.

9

souhlasím s tebou , broky , kuličky , matičky atd jen at se to sype

10

jo jinak koupil jsem dnes ty hamry tak uvidime jak se budou chovat . A v hobbyteamu uz obednavaj ty losiny a ty cougary taky.

11

Ze by byl HT prvni obchod, ktery skutecnel zachytil nastup crawleni v cesku ?
ARTR driv nez v USA, vsechny gumy na sklade, uz jen cekam, kdy rozjedou vlastni kovovyrobu na tuning.  wink A tunit je porad co. Vlastne cena skorpiona je ve vyslednym vozidle zanedbatelna  lol

to piskot: to bude sranda az nasadis cougary a vono nic  wink
     Abych se pak schovaval nekde pod mostem  lol

12

tak ty hammry nejsou špatny. Byl jsem je zkusit v bohnicích. A držej hezky .ale bohuzel mě zase zklamala zadní náprava. Tlumiče. Ach jo ! :cry:

13

Tak tu mám pro Vás malý přehled crawlicich pneu

2.2 pneu
http://mikep.chytrak.cz/_axial/ax10_tire.jpg

Hezky zleva:
1. Axial Rock Lizards - základní pneu z kitu, první věc, co každý vymění
2. Panther Cougars - nová hvězda crawleristů, o čem se teď mluví
3. Losi Rock Claws - kdo nemá drápy od Losiho, ten neexistuje
4. Pro-Line Hammer M2 - není špatná, záleží na vyladění - standard u ARTR Scorpiona
5. Pro-Line Moab M2 - klasika, dneska se najdou lepší
6. Pro-Line Badlands M2 - chytí se každého hrbolku, dokážou překvapit

Materiál by byl, teď jen zkoušet a zkoušet.

14

.....

super, zrovna dneska jsem po necem koukal... dik moc

zkousel nekdo kombinace pneu - predek/zadek ruzny typ? jsou nejake zkusenosti?

15

Perfekt mikep, na takový vyčet jsem čekal teď spíš radu co dat na Gmade Stealth Rock je už na cestě a já mam představu (nevím jestli správnou) ale chci zkusit i nějaké užší obutí a jiné disky jen zatím nevím jaké... :?

16

No tak to je pěknej arzenál kamaráde klobouček dolů.Tichá závist...jen proto že můžeš využít a testovat wink

17

Hmm Gmade, to sou o neco vetsi kousky, tam budou kola i gumy 40 series. Mozna jeste vetsi. Na internetu urcite neco najdes.

Jeste bych doplnil, ze ve vyctu 2.2 pneu chybi velice oblibene Pro-line Mashers, ktere maji normalni sipovy vzorek. Nekteri crawleri na ne nedaji dopustit. Zase je to o tom na jakem povrchu se jezdi.

No nevim jestli by bylo nejak prinosne mit na kazde naprave jine gumy, protoze snad obe napravy jezdi na stejnem povrchu ne  wink , ale videl sem i hybridni gumy na jednom kole (slepenec 2 pulek z ruznych pneu). To uz je fakt i na me prilisna alchymie. Tady je odkaz na takovou silenost:

http://www.rccrawler.com/forum/showthre … ght=hybrid

No proc si nevyrobit takovy moabmashery   8O

18

2 mikep> impozantni sbirka a souhrn, super!

2 all to lepeni gum napul je teda uz opravdu des. ted si vemte ze jeste zbyva kombinatoricka uloha menit k tomu zavazi, vlozky, nechat disky ventilovat, neventilovat, zkouset co je leeepe pro predek a co pro zadek a v ten okamzik je takovych moznosti, ze to nejde vyzkouset do konce wekuuuu wink ja uz mam zavareneej sroubovak jak prehazuju pneu na diskach a pak je menim na trati a to zase tolik moznosti pred sebou nemam wink

19

Je asi blbost testovat vse od nuly a vsechny gumy zvlast. Lepsi je si prvni precist zkusenosti tech, co uz to delali a z toho vyjit.

Ideální metoda mi prijde vybrat nekolik osvedcenych gum, ty otestovat pri vychozim nastaveni. Ty ktery se zdaji nejlepsi muzes dal tunit a zkouset je pri ruzne vaze oluvek v kolech.

Jako vychozi stav se doporucuje cca 3oz (85g) predni kola a nic vzadu. 
No a pak jen pridavat a testovat a pridavat a testovat.  roll

20

co ty cougary teda?

21

Teda bez olova zatim nic  :cry:

22

rybaarskejch kseftuu je vsude okolo spousta, muuzu poskytnout radu v SZ priipadne wink

23

To jo, ale ja chci zkusit ty desticky v paskach.

24

jasne, jsou ponekud nakladne, ale umistovani opravdu radost.. mel jsem to v kolech s temi proline memoryfoam.. opravdu se s tim pracovalo skvele..

25

Mohl bych se zeptat, které z těch pneumatik jsou nejuniverzálnější?