1

Téma: Testovací skalka

slečny, nachystal jsem na vás pár cestiček na skalce v bohnicích. pište mi jaq vám to jde! wink

obrázky zde

2

Re: Testovací skalka

ale nejde mi to otevřít ani v mozile a exploši , tak nevím , asi jsem levej  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol

3

to proto, ze jsme meli dneska rano hosting nasich stranek dole, ach jooo sad sry boys...

uz to ale beziiiii

4

No tak to by sme ocenili nějaké videjko za všech tří tras jak pak ti to špláháčkuje  big_smile

5

Tomu uz chybi jen abys tam nechal kuzely  wink

6

je to blazen :-) ale paraaadni

7

pemyslel jsem ze bych tam barvou oznacil branky, ale pak zwiitezila uucta k priirode wink

schvalnee nemam zadne video, at se s tim kazdy popasuje po svem!

casem to muzemem udelat, pokud jste toho nekdo schopen, natocit to a smiknout to potom a nejak umiistit na youtube, nenii probleeem

8

Jelikož je to chráněný území,tak bych tam nic nemaloval.Ideální řešení jsou rozpůlený tenisáky.
Rozhodně jsem zvědav jak ty trasy dáte. big_smile

Axial, Vaterra, Kyosho, Tamiya, Asso.

9

takq boys maaame, myslim, dalsi super miistecko, checknete tenhle link

10

Krasnej teren. Hned jak budu mit novy gumy, tak to s Vama prubnu. Uz sem natesenej a porad ne a ne prijit ten balik.

11

To vypadá hodně dobře. Ale asi tam bude zvýšený pohyb lidí, dětí a různých jiných rušivých elementůch, ne?

12

jojo tam je to hezký , byl jsem tam na procházce s mladou

13

No taky to tam znám a "rušivých elementů" je tam dost  big_smile

14

takq boys maaame, myslim, dalsi super miistecko, checknete tenhle link

Tak tohle je paráda  :!:  Aůůůůů, taky chci takové...

15

helejteseee, tohle je tak neschuuudny teren, ze v tehle miistech se deti nevyskytujou.

kolem yoooo, ale tady ne, tam jsou mezi sutrama diiry takovy, ze krome matek, ktere si pripadnym umensenim poctu ditek nehodlaji vyleepsit tiizivou finananci situaci rodiny, tam zadna zodpovedna mama dite nevypustiii. byl jsem tam teda jen jednou a byl tam klid. jen obcas cumeli na autiicko, ale nic nedelali(y)

16

já tam byl asi před měsícem jak bylo hezky o výkendu a bylo tam hrozně lidí a spratků mraky a furt jééééééééé autíko !!!!! a chmatali a tak  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

17

Hmmm tak to by bylo něco na mě. Ještě by tam jistě přišla Džamila, až bych nějaké dítě právě zahazoval... to ne hoši, to nepůjde...

18

vy ste hroznyy herodesovee, to je des! wink)

berte to jako dan rozsirovani rc modelareni meezi lid co o tom nemaaa tusenii. dosud wink

jinak dneska jezdime v bohniicich, takze doufam ze tam zase nebudou ty zbesilii orientacni bezci jako posledne