51

Re: Crawling w Česku - zatáčení zadní nápravy?

Já anglicky neumím,tak jsem jen přejímal, co mi bylo řečeno.Pokud je to takhle,jak píšeš,tak se omlouvám a nevidím v tom žádný problém,můžou se udělat dvě třídy.Teď jde  jen o to, kdo to bude pořádat a kolik lidí v jaké třídě bude jezdit.A také se budou muset stavět odlišné sekce,pro každou třídu zvlášť. wink

52

caues paanovee, to je moje chyba ze jsem se hned ze zacaaatku nevyjaaadril pregnantneji. vychaazel jsem z toho, ze vetsi cast lidii, pokud maji crawler, jezdiii s axiiikama, a to je Class 2.2 , ke ktereee se vztahujii pravidla o jedineee riiizenee naaprave. takze sry.

u tehle kategorie napriiklad I na poslednii west coast sampionaatu americkym zakaazali I tzv. DIG, vypiinanii jednee z naaprav. kdo byl pristizen, byl vyloucen. chteli to miit dobrodruznee a nepretechnizovanee. tomu rozumiim a prave za to staale oroduju, full time 4WD a dve kola riizenaaaa. 

takze jeste jednou omluva za nepresnosti v zacaatku. mluviim o class 2.2

53

Me to bylo jasny. Ale v dobe kdy ja porizoval Crawlera se Axialum o tom jejich stroji jeste spis zdalo. A vetsina stroju byla tech velkych (postavenych na Clodu) a tam je zataceni zadni napravy naprosty standard.
Pokud jde o axiky, tam je zase normalni nerizena. No hlavne ze je ted uz jasno.
Me ale hlavne slo o ten styl debaty. To me trochu prekvapilo.

54

Občas přísnost a nekompromisnost musí být,jinak pravidla nevzniknou,podobně se to řešilo i v rally s tím,že ti co se nechtěli podřídit pravidlům,tak skončili.Prošel jsem mnoho kategorií a můžu říct,že se vždy najde někdo,kdo chce pravidla obejít.Proto ta rozvášněnost.Ale je dobře,že DJW podal řádné vysvětlení.Díkes.

55

Napriklad me to bylo jasny hned.  lol  lol  lol  lol

Ano ten dig zakazali, ale z videi to vypada uplne jinak. Mozna ho zakazali jenom pro amaterskou tridu. Ale kvuli tehle informaci rozhodne nebudu hodinu prohledavat web.  wink

Na druhe strane se trochu musim zastat vsech co si spojuji crawlery s 2.2 tridou. Kolik lidi ma superclass crawlery ? No a pro minicrawlery zatim dokonce zadna trida neni.
I v americe soutezi ve 2.2 desetkrat vic lidi nez superclass. Takze to spojeni se nabizi. A je skoro jasné pokud se bavime o ceskem zavodeni v trialu.