1

Téma: Metrické ŠROUBY zápustná hlava - IMBUS

Kolegové snažím se dopátrat výrobce metrických zápustných šroubů na imbus. Konkrétně se mi jedná o M3 a M4.

Viděl jsem na 1/8 buggy od X-RAY - možná že to dělá přímo HUDDY, ale nevím, třeba se to dá někde koupit na netu.

Rád bych tím nahradil stávající šrouby na Kyosho Infernu 1:8

Díky za typy

JB

2

Re: Metrické ŠROUBY zápustná hlava - IMBUS

Taky jsem sháněl, nesehnal a nakonec koupil orig.Xray

3

Kyosho už používa metrické skrutky?

4

Kyosho už používa metrické skrutky?

Jistě, ne tedy všechny, ale některé ano :-)

5

Cau Jirko,

nevim přesne co sháníš ale zajel bych do Fabor - www.fabory.cz  tam maj asi největší výběr  v republice a když tak se to dá objednat. Ale připrav si hodně peněz - je to tam dost drahý.

Radek

6

Jak pise Radek, ve Fabory maj vsechny srouby ktere potrebujes! kupuju tam jak na X-Ray M18, tak Losinu, tak na X-rak FK04, maj tam fakt vsechno, ale je fakt ze je to docela mastne, ale aspon to tam JE!

7

Fajn, volal jsem tam a mají zrovna skladem všechno co potřebuju. Zlatý imbusy na autě - to se musí HUDYmu nechat.

Díky všem

JB

8

Já 90% spojovacího materiálu seženu v Metalvisu Babice. I šroubky na imbus jsem tam nějaké kupoval. Za směšný peníz. Akorát nevím jestli posílají na dobírku. Web mají dost ubohý www.metalvis.cz

9

zkus tohle http://www.svetsroubu.cz mají tam úplně svšechny všechny šrouby, které se na desetinách používají (na ostatní auta určitě taky) můžete si vybrat válcovou, půkulatou nebo zapuštěnou hlavu, povrch zinkovaný,černěný nebo šrouby z nerezu. Ceny - od každého druhu šroubu po 10ks na Xray je to něco málo přes 100,-Kč.... V případě zájmu se ozvi do SZ ....

10

Tak www.svetsroubu.cz je úplně nejvíc web co jsem kdy viděl  lol

11

big_smile Pokud si chce někdo udělat radost jsem schopen sehnat titanové šroubky od TIR, jak metriku tak palec. Stojej pěknej balík. 8O

12

Zdravim, mozna jsem vul a jen jsem si toho nevsiml, ale nenasel jsem na tom www.svetsroubu.cz nejaky katalog.

Pokud jste ho nekdo tam objevili, prosim hodte odkaz. Taky bych potreboval nejaky ten sroubek smile

13

Zdravim, mozna jsem vul a jen jsem si toho nevsiml, ale nenasel jsem na tom www.svetsroubu.cz nejaky katalog.

Hledám taky...

JB

14

Je pravda že ten jejich web není vlastně žádnej :-), ale opravdu tam mají všechny druhy šroubů za ceny pro normální lidi.... Jestli budete mít někdo zájem, tak se ozvěte a zkusím Vám nějak pomoct. ..

15

Jak jste psali o pár příspěvků výše, pokud bude zájem, jsem dohodnut ve velkoskladu Svět šroubů, a na závodě Xray Challenge v Trutnově by tam byl člověk, který by měl sortiment nejběžnějších šroubů v RC autech a budete si je tam moct zakoupit. Takže pokud bude zájem jsem ochoten toto zprostředkovat....

16

Jak jste psali o pár příspěvků výše, pokud bude zájem, jsem dohodnut ve velkoskladu Svět šroubů, a na závodě Xray Challenge v Trutnově by tam byl člověk, který by měl sortiment nejběžnějších šroubů v RC autech a budete si je tam moct zakoupit. Takže pokud bude zájem jsem ochoten toto zprostředkovat....

To by bylo super, ale ja jsem ze zlina, a problem je v tom, ze trutnov je pro me trochu z ruky.

Pokud by bylo spise mozne, ze by treba ta firma na sve stranky umistila treba prehled tech nejpouzivanejsich sroubu s cenama a minimalnim odberem (protoze zas chapu, ze posilat nekomu srouby za 50 Kc je asi pro velkoobchod blbost)
Jednalo by se prece asi jen o 10 - 20 typu, takze by to nemusel byt takovy problem. napsat nejake katalogove cislo, rozmer a cenu. popripade jak to obednat a bylo by to pro vsechny dostupne.

Dik.

17

zkusim to s nima domluvit a dam vedet jak to dopadlo. Myslim ze to bude schudne....

18

To by bylo super, ale ja jsem ze zlina, a problem je v tom, ze trutnov je pro me trochu z ruky.

neni problem, na Xraye mam komplet vsechny srouby v tride 10.9, staci rict co potrebujes

19

neni problem, na Xraye mam komplet vsechny srouby v tride 10.9, staci rict co potrebujes

Ja vim, ale proc nezijstit i jineho dodavatele...

20

To zní dobře, jen aby se nezakusovaly jako ty stříbrný šrouby co dává Jura Hdy do stavebnic TFK05. Určitě se zastavím.

21

U nás tieto skrutky všetky dostať, Firma sídli v Tr. Bohuslaviciach.Zistím či nemá firma zastúpenie v česku. dajú sa objednať od 100 ks od typu, ceny sú smiešne. Ale pozor, iba strieborné alebo bez úpravy.

22

Zdravím všechny, ************** Snad mě admini fóra nesestřelí. ****************

Sestřelili... ber to tak, že reklama se prostě platí...
Salvatore