1

Téma: pojede nekdo s Axialem na prvni zavody TT 7.6. v praze?

ja vim, ze se to sem do techniky nehodi, takze to asi hnedle smaazneme, ale netusim jestli vsichno odtud chodi do sekce Trialistu a Scalistu, tak se bojim aby se to neztratilo. v sobotu jsou Truck Trial zavody a je se chci sklouznout. co vy? podrobnosti pripadne na nasem webu nebo na prazskem trucktrial webu

jaromire, deekayi, jestli je to moc, tak to sundejte, tenhle post, priipadne tedy sry.

2

Re: pojede nekdo s Axialem na prvni zavody TT 7.6. v praze?

Já někdy pojedu určitě. Projekt 8x8 ještě není hotovej tak bych jel s axialem, ale bohužel jsem v práci  roll  ach jo

3

S Axialem jseš samozřejmě vítán, pojedeš v kategorii prototipů kategorie P2. A budeš nahánět Snailery což bude tvůj největší konkurent. Takže těším se v sobotu. Pozor na kanály (mimo DSM).

4

No já samozřejmě jedu! :-)

5

Láká mě to láká, ale nevim kdy se vrátim do Prahy, takže nic.

6

Tak to beru jako povinost. Jo mám pro Tebe diplom za krásné druhé místo z Plzence.

7

Tak to beru jako povinost. Jo mám pro Tebe diplom za krásné druhé místo z Plzence.

To mluvil o mně klucí a holky... ale teda neptejte se ho, kdo byl první... grrr... :-)

8

No my se na vás s mladým přijedem podivat.Jdu do práce  :cry: tak po 12 dorazíme,aspoň na kukačku.

9

ja si tam teda pojedu pro jasny vyprask...diky me nechuti si poridit zadek zataceci, takze se asi nikde neotocim do branek, ale to nevadiiii. chci videt jaq to tam vypadaaa, na zawodech.

mam jen strach, jestli to nebude chtit zacit premyslet o skutecne ciste crawlerskyych zawodech sad