1

Téma: 4" tlumiče losi

boys, nemate nekdo tuseni, kdo v cesku, krome astry, je schopen dodat Losi veci, konkretne novou sadu ctyrpalcovych tlumicu pro crawlera?

dokonce i na provarenych asijskyyych kseftech a v ameru jsem prilis neuspel sad

http://www.losi.com/Products/Features.a … d=LOSA5082

diiiq

2

Re: 4" tlumiče losi

Pro LOSI věci chodím do HOBBYTEAMU,ale tyhle spec tlumiče tam mít asi nebudou.

Axial, Vaterra, Kyosho, Tamiya, Asso.

3

Já bych to zkusil v tom HobbyTeamu, dokonce mi sehnali stabilizátory na Revo a to u nás nejsou k sehnání.

4

diiky kluci, uz jsem dostal tip na jeden online kseft a tak to tam sfouknu rovnou i s pneuskama wink

5

Co to zase chystas ?
Nejaky novy prekvapeni ?
8O

6

ahoy, zadne welke prekvapeni, jen chci tlumice, ze kterych mi za mesic nevytece polovina oleje. jsem z onroadu docela vycviceny ze by v tlumicich nemely byyyt bubliny. no a v tehle je...

7

Já vyřešil možmé protékání tlumičů u AX 10 jednoduše - nalil jsem do nich jen pár kapek aby byly mazané pístnice a mám klid. :oops:
U rychlých aut jsou tlumiče životně důležité, ale v tomhle případě není znát žádný rozdíl mezi mojím ,,Škorpíkem"  a stejným autem Z007 který olej v tlumučích má. Je fakt že já nemám narozdíl od něho vložky v pneu.
Je to kuriózní řešení ale osvědčilo se.

Teď už jezdím jen na Volty a Ampéry.....

8

no to JE kuriozni reseni wink a mozna ze to tak opravdu je, ze to neeni poznat...

jenze ja jsem natolik zblby, ze proste chci aby pruziny pruzily a tlumice ty jejich kmity utlumovaly. pro pripad ze potrebuju okcelerovat a poskocim po skalce chci mit jistotu, pocit ze jsem udelal maximum pro odstraneni odpeeerovani auta wink a naviic kovovy tlumice se mi liibii viic nez rozvrzany plast. a jeste dvojite navic, tyhle maji moznost pekneho precizniho stelovani predpeti pruzin, resp ride height.

9

trosku nepozorne jsem procital fora wink)

losi tlumice jsou in-da-house, bohuzel jsou ponekud kratke, to zaprve, zadruhe maji i kratsi pruziny, takze pracne nashromazdene ruzne tuhe pruziny axial jsou na ne ponekud k nepotrebe.

zkusim nejake premodelareni, nahradni reseni, jaq wtipne anglosasove pisou workaround, aby se to dalo alespon zkusit pouzit... no a na sobotni zavody holt doplnim olej v tech zatracenych axialskyych vecech prozatiiiim

10

ok, tlumice jsou na kare, spodni ocka jsem pouzil o centimetr delsi od ceskeho vyrobce za peknych 39 kc dva kusy a je to. Podtlakove tlumice losi funguji dobre, diky zavitu a stavecimu prstenci si mohu delat s jizdni vyskou auta co chci a hlavne! NETECOU! alespon zatim.

ted vyresit otazku, generalni, co na crawling, jestli husteee ci ridke oleje. zatim v nich mam 30W olej co byl u axika, s temi tremi otvurky v piiistku u losi mam ted tlumice pekne pomaleeee, pomalejsi nez byly puvodni.

ma nekdo teoreticky fundament co bude na skalolezeckou kategorii nasi lepsi? slabe ci silne tlumeni?

11

Tak sem taky poridil losi + bile pruziny a musim rict, ze sem se nestacil divit. Takovej smejd sem v zivote nemel v ruce.
Prijde mi ze u dvou z nich je nejakej divnej ten vnejsi zavit na tlumici - jakoby koroze a jedna staveci matka nesla vubec namotovat.
Navic v jednom tlumici chybela na tom kartridzi co skrz nej jezdi pist cepicka, takze vsechny O krouzky vesele vyskocily ven.
Nastesti v Americe funguje kapitalismus a po te co sem napsal do TCS byla v dalsi objednavce nova vnejsi matka a ten cely kartridz.
Konecne mam tlumice komplet. Tomu zavitu pomohla trocha vazeliny a pul hodiny sroubovani tam a zpet, ted to beha ok.
Dalsi problem mam s prostrcenim M3 sroubu zkrz kulicku na spodnim ocku tlumice. Ta dira je nejaka mala.

Celkovej dojem z Losi je dost spatnej i kdyz ty tlumice vsichni chvalej.  :?
Nicmene, kdyz uz je mam a fungujou, dam jim sanci na nejakem stroji.

12

tos sis teda vybral smuuulu... ja mam uz druhou sadu a uuplne v pohode.

spodni kulicka musii miit problem s M3, paacto Losi vsechno co dela dela tvrdosijne s americkym, tedy nemetrickym systemem, zavity, srouby vsechno.

ja spodni plastiky nahradil prodlozenymi plastovymi ocky z hobbyteamu 39 kc za par. jsou super o 1cm prodlozi tlumic a je po starostech uuplne.