Téma: Scháním informace ohledně driftování (tak pls pište)!!!
Zdravím Vás RCčkáři.
Chci začít s driftováním ale ještě bych chtěl nasbírád pár rad jak začít a co je zapotřebí.
Mám: podvozek TB-02, 12cti závitový motor Purple Tiger, reg. Graupner Profi V80R (ale ten si myslím tady nehraje takovou roli teď).
Doposud jsem jsi normálně jezdil, tak mi šlo o co nejvyšší rychlost a to mě vede k první otázce.
Mám pastorek 25T a velké kolo 55T...kroutící moment nic moc ale dobrá dosažená rychlost. Je dobré při driftování mít jiný převod? Prosím pište jaké máte vy.
Druhá otázka se týka diferenciálů. Přední mám víc utažené, takže mi to auto táhne. Tak se ptám jestli je dobré mít jinak ty diferenciály utažené. Prosím opět pište jak to máte vy.
Třetí otázka: Jakou sbíhavost a naklonění by měli mít kola. Já mám sbíhavost asi tak 1-2° a naklonění kol dovnitř přibližně 1-2°. Znovu se opakuji...prosím raďte a jak to máte zařízené vy.
Poslední otázečka :-) PNEU!!! Je dobré mít pneu koupené nebo vyrobené z pvc trubky, (popřípadě...proč musí býd vložka pod trubkou, když je pevná)?
Ti z Vás, kteří mají koupené pneu prosím o zaslaní odkazu...které pneu jste si koupily a jaké doporučujete...popř. odkazy: mz-racing.net nebo foto a atd.
Vím, že tady už některé otázky padly ale proč si je nepřipomenout.
Taky děkuji všem, kteří mi poradíte do mého začínajícího driftování. 8-)