1

Téma: Aplikace samolepek na Yokomo drift package,jak na to??

Dobrý den všem, doufám že jsem trefil správný chlívek na můj dotaz. Brácha si koupil Toyotu supra D1 od Yokomo. Při aplikaci samolepek se mu nedaří kopírovat povrch kastle a samolepka se nechce nechat nanést na prolisy atd. Je an to prosím nějaký fígl?? Co by mohl dělat špatně?Díky všem za odpověď
big_smile

2

Re: Aplikace samolepek na Yokomo drift package,jak na to??

Určitě to chce lepit na "vodu" (roztok vlažné vody s "jarem")
Namočíš míso kam samolepka přijde a po namočení samolepky ji umístíš. Díky vodě klouže a můžeš jí tak přesně umístiti na požadované místo. Po přesném usazení vodu z pod samolepky vytlačíš prstem (houbičkou) voda lze snadno vytlačit a nezůstává pod samolepkou tak jako vzduch (nedělají se bubliny) Po úplném vyschnutí vody se samolepka přilepí, aby dokonale přilnula a kopírovala je potřeba jí přefouknout fénem, změkne a dokonale přilne i do prolisů (je potřeba jí tam uhladit - např. vatičkou do uší)
Ale POZOR s fénem opatrně když to přeženeš samolepka se spáli a smrskne je to velice rychle doporučuji nastavit nižší teplotu fenu a opravdu opatrně, až chytíš grif poznáš ten správný moment a půjde ti to jak po másle.
Ještě přitom uhlazování do prolisů chce to jemně ať samolepku neprotrhneš, nebo nesedřeš barvu díky tomu že je změklá teplotou vzduchu fénu podaří se ti to rychleji než by si čekal.
Pokud budeš postupovat opatrně a s citem výsledek bude perfektní a samolepky dokonale přilnou a budou výborně držet wink

3

Já ty samolepky nahřívám fénem, jsou pak povolnější lol

4

Díky za rady, já bych to dělal stejně  lol . Jen jsem se chtěl ujistit, že to tak opravdu je. Snad bude brácha úspěšný. DÍKY

5

Docela skoda ze sem se tohle dozvedel az ted, ja sem teda samolepy na Yokomo taky nahrival fenem ale stejne mi to neslo, no co asi sem totalne lavej lol uz s tim nic nenadelam ale pri pristi kastli uz to budu delat jak doporucujete smile

6

Brácha takhle "zničil" všechny větší samolepky, tak snad to bude příště lepší  smile