1

Téma: Tamiya Durga DB01

Prosim vas, ma nekdo podvozek od Tamiya - DB01, pripadne zkusenosti z TRF501X? Rad bych nejakou elektro buggy a nevim, zda je tohle dobra volba,  podvozek se mi docela zamlouva a neni ani tak moc drahy. Pripadne, myslite, ze DF-03 je lepsi volba?

Diky za reakce.

2

Re: Tamiya Durga DB01

Ahoj neblazni wink , Durgu nemuzes porovnavat s DF -03. Durga je postvena na konceptu TRF 501X a to je spickovi zavodni naradi, bez komentare 8)... U nas na republice E buggy TRF 501X jedou hned dva piloti...
Mrkni na WWW.OOPLE.COM a hned uvidis co a jak... S  Durgou bych se ani nebal vyrazit na zavody, jen bych mozna na ni koupil nejake lepsi tlumice... A za ty penizky je to super volba. O DF-03 bych vubec s porovnani s ni vubec nepremyslel. To je ma rada.

3

Jaká je Vaše zkušenost s náhradnímy díly na tento podvozek :?:
Po tom co jsem se párkrát svezl s řemínkovým Off-Roadem o ní začínám uvažovat...  big_smile

Teď už jezdím jen na Volty a Ampéry.....

4

Jezdím s ní více jak rok, ale zatím jen rekreačně s bráchou na bmx dráze. Vzhledem k tomu, že má vše nejdůležitější zakrytované tak odpadají starostí s nečistotami (převody, řemeny atd.) Bylo mi doporučeno pořídit rovnou ND parohy a rameny, ale zatím jsem je nevyužil, zkrátka nic mi neprasklo. Jediný co plánuji do budoucna vyměnit jsou akorát tlumiče. Jinak veškerý nákup ND z HK.

5

pořídil jsem mladýmu durgu s obavami? už na stole to vypadalo moooc dobře,jede to krásně a mladej hned začal skákat  na dráze roletu,první přejel a dva skočil bez chyby to předvedl asi dvacetkrát,pak ale kotrmelec a urvalo se zadní rameno z podvozku.je tam moc krátká tyčka co to rameno drží,dal jsem tam osky ze starých tlumičů na přesnou délku.odjel s ní  už jeden ostrý závod a rány  snad ze všech stran se nadaly ani spočítat a neprdlo nic.moc se mi líbí diferáky,je vidět,že nad nima někdo i přemýšlel,moc dobré auto s 10.5 to i letí

6

http://www.youtube.com/watch?v=x0pqpIuBssI&feature=PlayList&p=80DDB20480380EDA&playnext=1&playnext_from=PL&index=13

7

ahoj taky půjdu do durgy ale do verze r. Jenom mám jeden dotaz co jsou to univerzální kardany a jakou mají výhodu?