51

Re: Projekt Hilux

Tome paráda :!:
jsi vážně moc šikovnej. Už se moc těším až cow zase uvidím na živo v akci.
fakt super nápad a provedení.

52

Super pracicka Noha smile

53

Leprasole ty přísavky tam nech směrem nahoru.Kdo má doma vystavený model pověšený (přicuclej)  zespoda na poličce lol

54

Jinak opravdu ctím šikovnost ruční výroby Nohy:-)Pěkná věc akorát jsem to tak nějak měl vymyšlený já a už nebudu origo tak to musim vykoumat jinak.Jsi šikula:-)

55

s tema uz mam jiny plany...sezenu jich este par a pridou prilepit na kola...pak vyjedu uplne secko :idea:  (ale o tom si pak zalozim vlastni vlakno abych nezastinil Nohovu Kravku) :twisted:

56

dik za info...ja sem zatim kolem svyho auta experimentoval s hlinikovejma trubickama,ale bohuzel se lamou, takze zmena materialu je nezbytna...hlinikovy sou dobry na linky ,ale vytvarovat treba ochrannej ram asi nepude...a co se tyce zahradky, udelal sem vcera paradni objev v tesku...drateny drzak na mydlo s prisavkama...vzal sem dva a po par upravach z nich bude paradni zahradka:) (samozrejme bez prisavek)

Věř mi že jsem lětěl hned do koupelny a koukal jestli nemáme nějakou plonkovou ve skřínce lol

57

A máte?  lol 
Jinak super prácička. Je vidět že si rád hraješ a dobře hraješ.
A taky dobrá inspirace.  Zahrádku, resp. materiál už nějakou dobu promýšlím.

58

Tak jak to tu všechni chválíte, tak já vám povím něco trochu jinýho. Noha je pěknej ko*ot! Zase mi zkazil náladu :-)
Chjo proč von je takhle šikovnej a já ne??? A ještě má nápady a tak...

59

vis, jak zivot je houpacka, jednou ses dole podruhy nahore ... ono az mu das banana, tak bude klid! smile))))))

60

Míro tak to kecáš woe páč ty jsi echtovní šikula,ale díky za pochvalu.Ono to potěší a tak nějak vybudí k dalším úpravám...však víme o čem to je

61

vis, jak zivot je houpacka, jednou ses dole podruhy nahore ... ono az mu das banana, tak bude klid! smile))))))

Bylo to doufám jako ftip? :-D

Noha je prostě machr a nikdo mu to nevezme. Viz jeho minulá akce s nářadím...

62

to jako pochybujes? je to trida, a titul ma zaslouzeny, nejhorsi je ze se mu dari nejen mit napady, ale je celkem sikovne realizovat! yikes)))

63

to jo mno...to nářadí byl fakt nářez lol

64

Popište sím někdo opěvovanou situaci s nářadím.Pro nás neznalé co si dobu čekání na Hiluxe krátí čtením vašich poznatků a staory je to pěkné spestření.Jinak kucí něktetý hlášky jsou zde opravdu dobrý a doma jsem za koně co se furt řechtá u pc.Fakt dobrý.Doufám, že už bude co nejdřív doma.Jen ze severu čech to mám taky docely dálavu:-(Tak snad někdy dorazim:-)

65

MADBULL: Projeď tento THREAD

A hele odkud ze severu jsi? Podle těch Tvých "adminoi" :-) tipuji, že nedaleko od naší chalupy. Takže tam můžeme někdy dát lokákní expe...

66

lol

67

Takhle to začalo  lol  http://www.rcauta.net/forum/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8289

68

Takhle to začalo  lol

A nikdo se neodvažuje odhadovat kde a jak to skončí. lol 
Nebo kde skončí Mr. Noha.
Protože jestli takhle půjde dál, bude mít buď sochu, nebo ho ukamenujou rozvášněný davy modelářů s ošklivějšíma autama.

69

Takhle to začalo  lol

Protože jestli takhle půjde dál, bude mít buď sochu, nebo ho ukamenujou rozvášněný davy modelářů s ošklivějšíma autama.

smile)

70

myslim zi že by si noha zasloužil ocenění.dal bych hlasování,jsem pro nohu co vy_?

71

Však noha uz ocenení má, vid ty naše modelko lol  big_smile

72

No tak to já se taky připojuji.:-)
Noho ještě udělej sikovky ráčnu a gola sadu.No a oprava někde v terénu no problémo lol

73

Pánové nepřehánějte to  :twisted:  lol

74

my to nepřeháníme.To Ty protože pak ty naše káry budou opravdu vypadat jako šmucky oproti té Tvé když tam máš takovéhle všechny vymoženosti.Ne konec chvály (prozatim) opravdu nebo ho naštvem.Dobrá inspirace.Jdu to zkusit taky.Teda nejdřív vylemtám nějakou tu plešku:-) Aby byl materiál lol

75

big_smile madbulle tos napsal dobře"potom ale ty naše auta proti tvejm budou vypadat jak šunky" big_smile hele noha co nás čeká příště,už máš nějaký nápady? lol