1

Téma: pullstart - problem

zdravim, chtel jsem se zeptat jestli jste se nekdo nesetkal s problemem u pulstartu, ze by se nevracel po vytazeni, ale pouze kdyz je pridelan k motoru, kdyz ho odmontuju tak funguje bez problemu... jeste se to trosku chyta kdyz sundam hlavu motoru, zrejme ze tam nedochazi ke "kompresi"... dekuji za jakekoli info

2

Re: pullstart - problem

to nebude kompresí, ale buďto někde dře, nebo je špatné volnoběžné ložisko

3

ne kompresi urcite ne-e... nevim co s tim, i jsem vice natahl pruzinu, ale prijde mi ze je to mozna i horsi...  sad

4

Možná si ho přetáhl moc a on se prostě při vytažení kousne-zatáhne.Občasně dochází ke křížení koše pull startu a blbě se vrací a pokud je to systém s volnoběžným ložiskem tak jak píše SAS-může být problém v něm.Prostě rozebrat a podívat se kde to dře nebo kde je co vidět.Tohle bude na tobě a na tvých schopnostech....stím ti nikdo přes NET neporadí pokud to nebude mít před sebou na stole wink

5

prave ze rozebrane jsem to mel uz hodnekrat:( proste vytahnout to neni problem ale jak to ma jit zpet, zadrhne se to a musim pootocit "celym motorem" pak se to samo zase pohne a zase zadrhne a tak dokolecka... tak ja jdu zase rozebirat:(

6

Nepřitahuj ho nějak extrémě k back plate někde ti to tam dře........měl jsem podobnou věc na motru 2,5 u kyosha....

7

dekuju za rady a pomoc.. vypada to na to lozisko, obcas to tam zadrhne, prijde mi ze to neni moc, ale asi to bude ono...