1

Téma: začátek

Chci se zeptat-když si tedka koupim mini-z MR 02  muzu si s tim hned nekam zajet na zavody a nubudu tam za naprostyho noumu ze to nemam vytuneny a nebo to nema vubec cenu tam jezdit s autem z obchodu  smile  ?
Vubec mi nejde o umisteni, ale o srandu a pozitek z jizdy

2

Re: začátek

mam zajem o tenhle typ :
Mini-Z MR -02 BMW M3 GTR černé EP 2WD
mate s nim nekdo zkusenosti?
ten je uplne krasnej-a premejslel jsem ze bych vyvrtal na strachu dirku a dal tam majecek,diodku a udelal z toho policejni auto :-)

3

Chci se zeptat-když si tedka koupim mini-z MR 02  muzu si s tim hned nekam zajet na zavody a nubudu tam za naprostyho noumu ze to nemam vytuneny a nebo to nema vubec cenu tam jezdit s autem z obchodu  smile  ?
Vubec mi nejde o umisteni, ale o srandu a pozitek z jizdy

Určitě ne. Přes zimu se jezdí seriál závodů Mini-Z v Čelákovicích u Prahy a Radešín na Moravě. Poslední seriál se jely kategorie MR01 (auta z krabice, povolený tuning jsou ložiska a gumy) a MR02 bez limitu tuningu. Nový seriál by se měl jet auta z krabic pohromadě MR01, 015 a 02 (opět pouze ložiska a gumy) a MR02 bez limitu. Jsou to pohodové závody, kde si zajezdí každý a legrace je u toho taky :-), občas i nějaký ty emoce :-D. Jestli nechceš moc utrácet, tak spíš než ložiska si určitě rovnou kup mechovky na zadní kola, s těma orig. v krabici budeš na koberci plavat.

Michal Nováček - RC.305
... zběhl jsem k expedicím.

4

Ja myslim,ze na zavody jet hned muzes,ale doporucuju si stim chvili doma hrat pac to neni na draze sranda.Jezdim doma uz 2 mesice zkoro kazdej den a nemuzu rict jeste,ze to mam plne v ruce.. big_smile

5

Abych to upřesnil, tím určitě ne jsem myslel, že nebudeš za ňoumu, přijet určitě můžeš :-)

Michal Nováček - RC.305
... zběhl jsem k expedicím.

6

jo-tak dikec-teste se na me 8)