Téma: Gmade Stealth Rock Crawler Truck Kit
Zdravím všechny,
co říkáte na tohoto drobečka: **********
To je špica
//odkaz smazan. kdyby jsi hledal jiz jednou jsem sem daval odkaz na web gmade - http://gmade.net/. W
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím všechny,
co říkáte na tohoto drobečka: **********
To je špica
//odkaz smazan. kdyby jsi hledal jiz jednou jsem sem daval odkaz na web gmade - http://gmade.net/. W
Jo, je opravdu špičkový, ale stejně tak cena za něj. Když jsem si to spočítal, tak jeho pořízení a nákup adekvátního vybavení by se pohybovalo kolem 20 klacků a výše. Někdo si to může dovolit, ale já bohužel takhle najednou ne.
DammLore
prosím tě, co jsi všechno započítal do těch 20.000,- (pokud máš svoji RC soupravu) :?:
auta od gmade sou nadherny ale trochu se obavam o dily jelikoz proste nejsou rozumne dostupny. bezne crawlery pouzivaj standardni napravy vetsinou z clodbustera a na ty vse koupim.
ikdyz zase kdyz zakmnu diferak tak mi nema moc co odejit
auta od gmade sou nadherny ale trochu se obavam o dily jelikoz proste nejsou rozumne dostupny. bezne crawlery pouzivaj standardni napravy vetsinou z clodbustera a na ty vse koupim.
ikdyz zase kdyz zakmnu diferak tak mi nema moc co odejit
...taky si říkám, že na crawleru toho nemá co odejít ?!?! Copak se může poškodit :?:
Může. Hlavně se občas lámou nápravy (clod je má dost tenké), taky kameny, převody a ani osy nevydrží všechno. Je ale fakt, že výdrž těch náprav od Gmade mi vyrazila dech. Nápravy z clod bustera by určitě přejetí autem nevydržely a hlavně jsou širší, takže kára má velmi slušnou základnu.
Já jsem právě do té ceny počítal i páčkový vysílač, alespoˇš 6-ti kanál, protože pistolový 3-kanál není pro crawler optimální, pokud chceš mít nezávisle řízené nápravy, popř. každou nápravu řízenou jedním reglem, což by si tahle mrcha zasloužila. Takže rádio, když málo, tak 3 litry, taky pořízení samotného auta s clem a DPH vidím tak na cca 12-13 litrů, 2 pořádné serva 1500, regl (do začátku jen jeden) + 2x 55t motory za 2,5-3,5 litru, k tomu tlumiče, aku a další drobnosti, jako třeba heavy duty servo savery (pro prípad kotrmelců), menší pastorky apod. Zkrátka, takové auto je hřích ošidit na technice a ta taky něco stojí. i kdybych měl páčkové rádio doma, i tak bych se pod 20 nedostal...
kua, teď to po sobě čtu a blbě jsem to napsal. Širší jsou pochopitelně nápravy Gmade, ne clodovské...
DammLore
...napíšu ti do SZ, potreboval bych ještě s něčím poradit...
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.