Re: TRAXXAS E-maxx 3905 - nový model
tom.r> Pokud chceš jezdit na 2x2s tak to neni málo řikám do e-maxxe stačí,já jsem ho jezdil 3měsíce a nic mě neshořelo to je znamení toho že je to do e-maxxe ok
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 … 78 79 80 81 82 … 86 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
tom.r> Pokud chceš jezdit na 2x2s tak to neni málo řikám do e-maxxe stačí,já jsem ho jezdil 3měsíce a nic mě neshořelo to je znamení toho že je to do e-maxxe ok
Jezdim uz vic jak pul roku v maxu na motor turnigy 2650kv a regl turnigy 150A z HK na 2s a taky vsechno v pohode...az se divim ze porad drzi,kdyz ho vubec nesetrim:-)
... díky pánové, budu rád za další zkušenosti s xerun / turnigy atd. Přece jen když vezmu kombo mamba, tak zvenku se asi pod 8 K nedostanu (tj. DPH + výpalné pro poštu se z US nevyhnu). A oproti tomu čína - kde se dá říct že vč. pošty a krapet štěstí jsem tak na 3,5 - 4 K - a to je setsakra rozdíl .....
Naposledy upravil: tom.r (29. 03. 2012 16:53:41)
Tak kup Mambu u nas za cca 6k a mas to i se zarukou.
...to u nás šlo tak dolů? Nedávno jsem to viděl u nás na netu snad přes 9K....
Jestli nemyslíš tuto http://www.elcar.cz/motory-a-vyfuky/271 … m-220.html ale klasická mamba se zeleným motorem je tady za 5990kč už docela dlouho http://rchobbyracing.cz/El.%20regulator … tor%202200
no myslel jsem něco mezi - původně tutu:
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wt … 5&P=ML
co je mezi těma regulátorama za rozdíl?
Naposledy upravil: tom.r (29. 03. 2012 20:09:02)
Mezi Regulatory Žádný,ale mezi Motory je rozdíl ja vím jen jeden a to prej jiný ložiska
Ta Zelená stačí těch 9299 je přehnaná cena
Mezi motorama žádnej rozdíl pokud vím není, takové to "prej" a "jedna paní povídala" není relevantní info.
Ale právě mezi regulátorama je rozdíl - ten na Towerhobbies je starší verze, na rchobbyracing nejnovější verze - tedy pokud mají správné fotky
... zajímavý, takže novější verze a levnější a u nás? No toto :-)
Naposledy upravil: tom.r (29. 03. 2012 20:35:36)
tom.r> Tím pádem soráč za dezinformaci
Fik> Prosím smaž mě tento příspěvek a příspěvek č.1,981 aby to náhodou někoho nemátlo,ale někde to tady zaznělo,tak nevím.
Nejak to tu zacina upadat:-/ mate nekdo zkusenosti RPM rameny? Zvazuji jestli je koupit,ptz ty origo uz me serou,maly tukanec a hned to praskne...nebo radsi hlinik?
Hlinik se odstehoval do Humpolce, hlinik nebrat! Radsi to RPM, to je osvedcene a kvalitni.
U E-Maxxe má hliník smysl na bulkheadech, pak stačí dát rpm ramena i shocktowery a odolnost je úplně někde jinde. S takovou konfigurací jsem již nic nelámal.
Sice je to pro někoho velká investice, ale ty peníze bys nacpal nakonec do každýho auta
Investice je potreba,teho se nebojim:-) ramena jsem nasel ale nemuzu najit rpm shocktower a hlinikovi bulkheadyi:-/ nemas nekde po ruce odkazy?:-)
tak mi dneska na maxxíkovi shořely oba motory gt550 :-/ (utavili se uhlíky) tyhle motory sou asi z hlíny, ten co odešel dřív nevydržel ani 4 hodiny. takže du už do střídáku, než kupovat zase tohle za 600... Je dobrej nápad kupovat bazarový kombo ?? nebo radši nový ? (ale jsem dost omezenej financema :-D )
Bazar je uplne stejny riziko, jako Cina. Narazis tam na dobry veci za par korun a nebo na kombo, ktery pujde za mesic do kytek. Pokud nakupujes na bazaru, musis s tim rizikem pocitat.
Ja mam podobny problem... ale odisli mi oba titany naraz a + k tomu odisiel aj regularor evx2. Je to normalne? auto ma 8 mesiacov a je v zaruke, jedna sa mi hlavne o regulator z ktoreho su doslova vypalene kable a cely ocierneny, nataveny.
moze byt problem pri reklamacii ine konektory? pouzivam totiz XT60
diky za odpoved
Primo Traxxas pise, ze naletovani jinych konektoru neni duvod k neuznani zaruky. Samozrejme za predpokladu, ze jsou spravne a dobre naletovane a typ konektoru odpovida modelu. Pokud tam das Tamiya konektor, zaruku Ti neuznaji. XT60 nejsou spatny konektory, tak by to mohlo byt OK. V kazdem pripade to zkus a uvidis.
Problem mam ale v tom ze sa to bojim zaslat na reklamaciu nakolko som pisal do toho obchodu a hned z fleku mi povedali ze to nebude do 30 dni a za dalsie za pokial mi zaruku neuznaju tak budem platit UPS zo SK do Rakuska v plnej vyske co je cca 170€ a to je skoro polovica auta.
mam ale jednu otazku, konektory som naletoval tak ze som spojil z prveho - a z druheho + napriamo a spravil som premostenie medzi konektormi. kvoli tomu aby sa vybyjal BEC rovnako obe baterky. To by tiez nemal byt problem?
Sry, ale to je totalni nesmysl! Ty reklamujes model tam, kdes ho koupil. Tam taky maji 30 dni na to, aby ti zaruku vyridili. To, jestli to oni nekam posilaji, Tebe nemusi vubec zajimat! Proste kopou kolem sebe, aby se vyhnuli reklamaci! A pokud to nestihnou do 30 dnu, mas narok na vraceni penez. Nejaky jejich kecy Te vubec nemusi zajimat!
A jestli si zapojil ty konektory tak, jak pises (stejne jako u Mamby), tak je to podle me spatne. Jednou baterkou se napaji pouze motor a druhou baterkou se napaji motor a BEC. Takhle je taky mozne, ze sis odpalil BEC. Ale to je jen moje tuseni, presne Ti to nereknu...
cital som to na dost forach a myslim ze aj v tejto teme ze takto je to zapojene dobre, no skusim im to teda zaslat a uvidim ako sa mi k tomu vyjadria
Pokud ti shořely motory tak sebou mohly vzít do křemíkového nebe i regl. Zpravidla se těm origo motorům upálí uhlíky a pokud ten upálenej uhlík šikovně zkratuje přívody tak je po regulátoru.
XT60 jsou dosti kvalitní konektory, které bez nejmenšího problému zvládají proudy o které si EVXko s Titanama může říct.
Že se regl roztavil vůbec není podstatné a měli by ti bez keců vyreklamovat regl i motory. Určitě po tobě ani nemohou chtít žádné peníze za posílání reglu kamsi.
Předpokládám, že jsi ty XTčka měl naletované správně a že s nima auto před vyhořením normálně jezdilo.
Hej jasne... jazdil som s tym prakticky od kupy. hned som menil konektory jak na baterkach tak na aute kvoli tomu ze som ich mal aj na vrtuliku aj na lietadlach. a jazdilo to tak asi 5 mesiacov. cez zimu malo pauzu a po zime hned druha jazda a boli v cudu.
chcu ale odomna aby som im zaslal cele auto.a do toho sa mi moc nehcel ale asi budem musiet.
budem informovat ako som dopadol
No na poslani celeho auta maji pravo, o tom neni co diskutovat. Koupils cely auto a to taky reklamujes. Znam jenom malo prodejcu, co jim staci poslat samotny regl...