Téma: trial crawler
Nový crowler-vylepšená verze amerického prototypu.Jen náhled pro ilustraci na trhu od konce ledna 2008.
http://ukazto.com/img/1548521,Sestava_komplet.jpg
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nový crowler-vylepšená verze amerického prototypu.Jen náhled pro ilustraci na trhu od konce ledna 2008.
http://ukazto.com/img/1548521,Sestava_komplet.jpg
no třeba odkaz by nebyl na škodu
Joo,joo-teď jsem diskutoval s webmastrem ať to tam ,dá jelikož ode mne to nejde,stačí vložit obrázek i ten jsem mu poslal na mail.Uvidíme jak je rychlý.
Na mých fórech obrázky od každého běžně fungují.
normálně to někam upni a hod link,třeba na ukazto.com
nevim ale ja sem vkladam obrazky bezne nevim co je na tom slozityho
Ať si to dá webmaster,když neumí dát do fora možnost vkládat obrázky.Za trest!Podívej se na fórum rcrebels.eu/forum stejný typ a mému webmasterovy to trvalo 12 minut.
at uz to tu nenin mozne vkladat primo do fora z jakehokoliv duvodu treba omezena velikost hostingu..., ale jenom mimo napsat si sem 3 prispevky a ve vsech si stezovat na forum to mi teda neprijde ten nejlepsi pristup. BTW na poznamky k foru je tu zvlast sekce sem to nepatri.
Máš pravdu,jestli je to o místu tak klidně webmastrovi nabídnu prostor na páteřním serveru kde s místem šetřit nemusí. A jinak obrázek ve slušném rozlišení800x600 má kolem 120kb což by jistě nebyl problém.A jestě jednou se ti omlouvám za téma špatně umístěné,jen jsem si myslel že tento nedostatek lze vyřešit obratem a všem zúčastněným by to cosi přineslo,vždyť i na 10megové lince čekám poměrně dlouho než ho stáhnu jelikož tyto místa nebývají valné kvality.
A jinak něco snad pro potěchu.
http://ukazto.com/img/1548521,Sestava_komplet.jpg jen pláště nejsou domodelované a ty jsou 178x87.
Výsledek " dlouhé chvíle"přes zimu,doufám že se to bude alespoň trochu líbit.
co z toho?
No vidis to.
Ted uz jen thumbnail rozumne velikosti, naucit se PHPBB tagy [URL] a [IMG] a nemusis tady prskat nad nemoznosti uploadu obrazku :-).
to teda jako...
šasi Rockbull III Advanced a nápravy z clod bustera
no vidis to je pekny ted uz jenom prevhodit myslenky z cadu do realu a je to
no vidis to je pekny ted uz jenom prevhodit myslenky z cadu do realu a je to
Přečti si první příspěvek! Jedná se o komerční produkt, který bude na trhu za cca měsíc...
Omlouvám se, že jsem sem nestihl dát obrázek dřív než sám autor threadu, ale dal jsem jeho link do prvního příspěvku, takže vidět už jej může každý...
...
je omlouvam se sem slepota.
A od koho by to melo byt a neni odkaz na vyrobce. Dik
Z obrázku nejsou moc patrné detaily a materiál,velikost,případně jaká bude asi cena a výbava.Rád bych se prostě dozvěděl víc.
Díky za info RCtrial
Ty detaily nejsou patrné záměrně.Velikost je 1:8.Cena je u mne výrobní ale to je nepodstatné, jelikož se snažím vytipovat prodejce ,který by toto prodával a nepřirazil si na to nekřesťanskou přirážku.Již pár kolegů doporučovali fi Mipa ,mají s ní prý dobré zkušenosti a tak se zkusím pozeptat majitele ,zda by měl zájem o to ,tyto věci prodávat.Uvidíme!Mým zájmem je, aby kvalita i cena byla lepší než dovoz obdobného z USA.A prodej u mne nepřipadá v úvahu,nechci se nikoho dotýkat ale sám každý z praxe zná,"ještě bych to upravil tady a vylepšil tady" a hromada času ztracena.Nezabývám se jen auty ale i tanky a lodě viz.www.rcrebels.eu/forum nebo www.telistank.com/forum.Návrh,konstrukce a výroba to je to co mne baví a ten co umí prodávat ať prodává.To jistě všichni chápou.Díky za zájem.
Dík až se s někým dohodneš tak sem dej odkaz na prodeje. Mipa by byla v pohodě.
A pokud bude nebo máš nějaké video jízdních vlastností prototypu tak to aspoň já uvítám a myslím si že nebudu sám.
Tak jen takové info.Větší část Crowlerů je již vyrobena.Teď se dodělávají drobné specialitky,elox a další a ještě potřebuji dodělat formu na kulové uzavřené čepy abych je pro to odlisoval.Ty jsou z mé zkušenosti nejlepší a skoro nezničitelné.Ale z NSR jsou drahé a tak raději formu svoji a i svoji výrobu.Fi Mipa slíbila i dobrou cenu pro zákazníky a tak jen přikládám obrázky náhled na disk průměr 107 mm a pneu z diskem.Doufám pevně že se líbí.
...hmmm, opravdu pěkný disk 8O
Máš fotku nějakého celku :?:
A kdy to vidíš že by to mohlo bejt na pultu. :?:
Moc dík ale jinak kola fakt hezký
8O mňam ....
Fotky celku nemám ,neb vše je zatím v dílčích tvarech,tu chybí závity tu zase kousek trubičky a podobně.Vždyť ty, co již něco stavěli ,to jistě dobře znají.Spousta drobností a práce hafo.A kdy na pultech doufám že mezi 10 až 20 únorem pokud se něco nep.......Díky za názor na disky a omlouvám se za délku realizace ale nejsem stroj.
dik za info a uš se těšim a pokud budou další foto nebudem se zlobit
...také se přimlouvám za nějaké ty fotky
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.