Téma: Zavody 1/18 onroad na Slovensku
Zrejme stravim par dni (nesouvislych) na Slovensku a nikde jsem nenasel aktualni kalendar a zbytek roku pro tuto kategorii (vyjma MSR v listopadu).
Existuje jiz neco, stacil by mi i navrh?
Dekuji
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zrejme stravim par dni (nesouvislych) na Slovensku a nikde jsem nenasel aktualni kalendar a zbytek roku pro tuto kategorii (vyjma MSR v listopadu).
Dekuji
Myslim ze Slovensky pohar v Banske Bystrici, jeste asi terminy nejsou, ale ty zavody tam jsou fajn, draha je uzpusobena pro 18, male poklice, proste super
Myslim ze Slovensky pohar v Banske Bystrici, jeste asi terminy nejsou, ale ty zavody tam jsou fajn, draha je uzpusobena pro 18, male poklice, proste super
ja vim, uz jsem tam byl. Jen bych potreboval terminy ;-)
www.amk.sk, www.rcchampions.sk, jestli ani tam nejsou tak jeste fakt nic neni
www.amk.sk, www.rcchampions.sk, jestli ani tam nejsou tak jeste fakt nic neni
nejsou :-) cekam
Dekuji
Na Solvensku sa jazdia v lete osemnástky popri 1:10TCS ale v kalendári to napísané (na škodu veci) nieje. Prakticky sa zatiaľ pravidelne jazdili osemnástky len v Košiciach (na upravenej skrátenej trati 1:10). Predpokladám, že by sa mohlo jazdiť i v Trenčíne na MSR TCS 13. - 14. 8. ak sa nájde dosť zaujemcov. Zimná sezóna ešte nebola zverejnená, ale predpoklad je jeden samostatný serial 1:18 a jeden kombinovaný s 1:10 TCS (tu sa ale bude asi jazdiť spoločná trať) v Banskej Bystrici. Ak sa podarí kúpiť koberec tak sa chystajú spraviť zimný seriál i v Košiciach a Prešove.
Zimná sezóna ešte nebola zverejnená, ale predpoklad je jeden samostatný serial 1:18 Ak sa podarí kúpiť koberec tak sa chystajú spraviť zimný seriál i v Košiciach a Prešove.
ok, diky za info. Me se jedna vylozene o tu zimu, snad i v Kosicich a Presove :-)
Tome, kalendár a návrh pravidiel pre súťaže v BB najdeš tu: www.amk.sk
Tome, kalendár a návrh pravidiel pre súťaže v BB najdeš tu: www.amk.sk
Diky Palo, jdu tam
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.