Téma: LRP Shark
tak já mám icq rádce walota a zítra si jedu koupit factory team sharka, mám objednaný permax, jsem domluvený na regl a už se těším.
//Zde debatujte pouze a jen o Sharkovi. Wallot
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
tak já mám icq rádce walota a zítra si jedu koupit factory team sharka, mám objednaný permax, jsem domluvený na regl a už se těším.
//Zde debatujte pouze a jen o Sharkovi. Wallot
Tady se někdo opičí,toho samého Sharka už mám já......walloteeeeee.
no vsichni se opicej po me jelikoz za A shark factory team kit byl muj napad a za B Permaxe jsem vam vsem doporucil, tak jsem hodnej
buggy je silene mrstna ale je potreba mit dobre ruce, prpto si myslim ze ST je univerzalnejsi zlvast pro levasa
Tak je pravda,že první ho měl wallot a já,jelikož jsem si našel buggy venku za lepší peníz a chtěl ušetřit,tak jsem jí koupil,ale jinak bych taky radši MT,hlavně s ohledem na to,že je daleko lepší na blbnutí venku,protože je vyšší a širší.
bati: pozor - beru factory MT, ne buggy!
A ja MT Factory Team uz mam taky
Nevydrzel jsem to bez malyho auta
Jen na rozdil od vas mam jiny motor. Kastle je strikla, servo na oboustrance a na motor nemam spravny pastorek. Zitra poresim pridelani serva a pastorek.
Jeste maly dotaz. At dam dopredu jakykoli stabelak, tak se to chova stejne. Nevim jak ho nastavit?
Diky
joo vepredu je to trosku horsi s nastavenim je potreba aby co nejvic koukali z tech drzacku na ramenech
Nekdo nekde psal, ze stridak to byt nutne nemusi. Ale ze vynalozene usili (a penize) na provoz nejakymi lepsimi stejnosmernymi motory je natolik velke, ze je fakt uz skoro lepsi ten stridak.
Nejel, vyzvedaval jsem ho za 5 minut 5
Stejne furt neni slozenej:( musim vybrousit drzak (mam mensi motor) a odeslo mi servo, takze zitra jedu navstivit jednoho z prodejcu. Taky jsem dneska dotahnul diferaky, byly pekne volny.
Tak koukam, ze brzy bude presharkovano:)). Tady se hlasi dalsi Shark Monster Factory kit. Jinak aby se zustalo u tematu...Mam ted na vikend doma i LST2-takze kdyby chtel nekdo fotky pro srovnani...
Nekdo nekde psal, ze stridak to byt nutne nemusi. Ale ze vynalozene usili (a penize) na provoz nejakymi lepsimi stejnosmernymi motory je natolik velke, ze je fakt uz skoro lepsi ten stridak.
no plechovka je sice levnejsi ale o kolik. dys si vemu ze mam stridak za 17 dolacu a ze jezdi to ste na moj videli , druha vec je regl ale ten se da sehnat taky nejakej cinskej a usetrit ale ja nedam dopustit na MGM
Wallot: Super
Já mám plechovku VR3 od duratraxu a jezdí super a cena je taky dobrá,někde mám i video kde to porovnávají s nějakým střídákem a moc velký rozdíl tam nebyl.A hlavně u nás se jezdí závody a tam ty střídáky nemáme povolené. Jinak bych šel určitě do něj.
Tak tu je to porovnání VR3 vs Permax http://www.jazzboard.com/rc/brushed-vs-brushless.wmv
2romek883: Chybka pri deleni topicu - moje poznamka se tykala MiniLST.
jaký servo do Sharka/velikost/typ? doporučíte?
Tak tu je to porovnání VR3 vs Permax http://www.jazzboard.com/rc/brushed-vs-brushless.wmv
co to a kde to je za drahu?
jaký servo do Sharka/velikost/typ? doporučíte?
Já tam mám digitální Graupner DS8077 ve standardní velikosti. Podotýkám, že jsem měl náhodou jeden kus, se kterým jsem praštil v letadle, takže mělo olámané patky - tedy ideál do Sharka, kde se stejně musí patky ořezat, tak tady to ani v nejmenším nebolelo. Myslím si ale, že by to byla dobrá volba i normálně - je to celkem levné digiservo (podle katalogu Graupnera cca 22Euro, co si pamatuji, tak v ČR to stálo v přepočtu to samé). Přitom je ale docela robustní, rychlé a přesně centruje.
díky, takže bych tam mohl dát i servo, co je součástí RC soupravy Sanwa MX 3 2,4Ghz a co mi včera dorazilo.
sosak: no tu dráhu jsem našel někde na netu,ale nejspíš bude v USA
loop: Já tam mám standart k futabě Futabu s 3003 rozměr: http://www.ukazto.com/?img=1125489,FUTABAS3003.jpg
tak jsem se díval a je to servo Sanwa SRM-102. jít by tam tedy asi měla, ale nemáte někdo zkušenost jaké jsou?
Já používám micro servo HS-82MG, je to nástupce HS-81MG, rychlé a přesné servo, používal jsem ho v XRAY M18MT a byl jsem naprosto spokojen.
Na servu dodávaném ke Graupner XS6 jsem olamal úchytky, ale nebylo to ono :-(.
chci se zeptat jestli máte někdo na Sharkovi bordelkryt? když je venku teď tak krásně, proti sněhu vodě atd. a jak moc vadí motoru voda?
Ty jo, jestli se neco takovyho dela, tak to chci
já jsem ho právě zbastlil samodomo