Re: LRP Shark
standardne je prilepene oboustrankou coz moc nestaci
ja mam tuningovej karbonovej drzak a predtim jsem mel rucne udelanou hlinikovou vzperu
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
standardne je prilepene oboustrankou coz moc nestaci
ja mam tuningovej karbonovej drzak a predtim jsem mel rucne udelanou hlinikovou vzperu
Ja to mel na Sharkovi a nyni na Assu pridelane pomoci stahovacich pasek. Vzdy se to osvedcilo.
díky, tak či tak, budu uset dělat díry (vrtat) do podvozku.
wal: mrknu na net, ale mohl bys mi pro každý případ dát do SZ odkaz na ten držák?
Nevím jak je to u MT ,ale u Buggy tam díry mám
taky, neměl jsem čas a příležitost se na podvozek pořádně mrknout, jen jsem si prolistoval manuál.
nemáte někdo odkaz na výrobce Anderson? zkoušel jsem googlovat ale vyhodí to samé nesmysly (i když ta Pamela?)
web andersonu stoji za starou belu. nejlepsi dokumentaci najdes na webu duratraxu ci LRP. kde jsou komplet manualy atd.
buggy a MT se lisi pouze praohy, rameny, tlumici a kastli. zaklad je stejnej
Buggy a MT se hlavně liší diferákama!
Buggy a MT se hlavně liší diferákama!
no to se samozrejme nelisi
RTR verze maji obe planetove
factory kit MT ma kulickace
factory kit buggy ma planetove
ale samozrejme se kulickace daji do buggy dat
Ano Ráďa má pravdu diffy maji stejný.Liší se to v jiných věcech jako jsou ramena,poloosy a jiný drobnosti.
Měl jsem na mysli kit. Protože ty planetový nic nevydrží.
Měl jsem na mysli kit. Protože ty planetový nic nevydrží.
v tom pripade jsi se mel vyjadrit presne.
plastaky vydrzej v pohode obyc plechovku zvlast po lehkem povareni planetek
Co je obyc plechovka?
Co je obyc plechovka?
obycejnej nerozebiratelnej stejnosmernej motor
Co je obyc plechovka?
obycejnej nerozebiratelnej stejnosmernej motor
Tím se vysvětluje že se stříďákem planety odporoučely. Ještě mně vysvětli to povaření...?
co si takhle procist forum. o vareni plastovych dilu se tu pise docela dost. vezmes dily a povaris je co je na tom k nepochopeni?
Divím se že to tak pomůže. Jinak dík za sdílnost...
//Nebudu stejne veci psat desetkrat do ruznych vlaken (at uz ja nebo nekdo jinej) jen pro to ze nekdo je linej chvilku hledat. W
http://www.rcauta.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6848
http://www.rcauta.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6848
tohle vlakno jsem mel hlavne na mysli, zacinal ho noha po diskuzi se mnou po icq a jak je videt neni to prace ho najit
Ono je dost slozite tohle tema,blbe treba je ze dily sice po uvareni zmeknou ale v zimnim obdobi zase naopak zkrehnou.Spis me zajima jak vymyslet aby ty kulove cepy na predni naprave nepraskali a jestli treba na netu neni nejaky nahradni vyrobce ktery to vyrabi z neceho jineho co vydrzi dele.
predni kulaky dela origo vyrobce z titanu. mam je vpredu dole coz je to nejexponovanejsi misto
Radku dik,vsiml jsem si ze se prodavaji ty titanovy,tak to ja je tam taky koupim.
ahoj modelari schanimnejaky pekny kola na LRP 18 mt sice mam jeste ty puvodni ale nejou nic moc nevite o nejake lepsi alternattive dik za odpoved 8)
Pasují tam jaké koliv z 1/10 on-road koukni na kola ripmax jezdí se na nich rally.
jo na ty sem koukal ale na mt by to chtelo nejaky sirsia do terenu..on-road kol mam habadej ale do terenu schazej