1

Téma: MOTOR z Minibike 50ccm

Zkoušeli ste někdo dát do mardera motor z minibike nebo jestli by to aspoň šlo? Kdyby to uz nekdo zkousel, tak at prosim napiše jak to dopadlo ať do toho nejdu zbytečně, protože motor z minibike stoji 3 litry, zamitco normalni stoji okolo 9000 a to se mi zda byt předražene.
roll

Teď: E-revo Brushless 2200kv, 2x2S,2x3S LiPo - jedetovoejakcip
Bylo: TT-01,TL-01,X-ray T1, KX-One, FW-06, TeamLosi XXX-S Graphite+ 2x, Micro-T-xcelorin 10250kv, mini Inferno, Mini-Z, Funfactor, NitroBlast, truggy Kyosho ST-R 1/8, nějaké ty letadla a čluny a spousta dalšího...

2

Re: MOTOR z Minibike 50ccm

1) Řekl bych,že už takhle je Marder slušně přemotorovanej.
2) O dost větší váha na zadek,tudíž nejmín o dost tvrdší pružiny
3) A ještě jde o to,jak to tam celý napasuješ.Docela zbytečná práce

3

No určitě je to laciná varianta  a pokud by tam šel tak by to byla slušná náhražka pro ty co třeba nedisponují 300-400 dolary na nějakej nářezovej motor big_smile

4

kamos rikal ze teoreticky by se tam ten motor vlezl, mozna se bude muset posunout nadrž, ale tam je problém ten, že karbec u motoru z minibike jde přímo na zadní nápravu, takže je potřeba ho otočit nahoru, udělat tam kolínko ale jestli by to nevadilo

Bylo: TT-01,TL-01,X-ray T1, KX-One, FW-06, TeamLosi XXX-S Graphite+ 2x, Micro-T-xcelorin 10250kv, mini Inferno, Mini-Z, Funfactor, NitroBlast, truggy Kyosho ST-R 1/8, nějaké ty letadla a čluny a spousta dalšího...

5

Pak je ještě otázka,jak je kvalitná motor za 3000,-  a jestli to vůbec nakonec nevyjde dráž,ale zkusit se má všechno  lol .

6

Motor z minibaika,neni spatny ale seriovka je o nicem.Kamarad jezdi Minibike a pujcoval my v zakladu a upraveny z kitem Válec+hlava+vyfuk a to je pak narez.Myslym,ze by bylo dobre dat tam motor z motorove pily to by bylo jiny kafe.Je delany na vysoke otacky a vykon je prijatelny.

7

myslím že to je zbytečné na tom motoru krom válce snad nemá s těch větčích položek co odejít,a cena za komplet výbrus není nijak šílená.Nebo mužeš koupit z venku o dost levněji daleko lepší komplet motor v 29cm,nebo jen výbrus s lechčenou klikou táké v 29cm jako jsem kupoval já a máš to ještě levnější než u nás za výbrus bez kliky,ale s tvého dotazu mi přijde že se chystáš koupit mardra bez motoru

8

my kupujem s kamošem 2 mardery ale jeden bude bez motoru tak to musime nějak vyřešit.

9

***************** SMAZANO****************

//Promazano. Samo od sebe to nezmizi. Dotaz znel na pouzitelnost motoru a ne kde neco koupit takze neni duvod na presun do jine sekce. Nechapu proc sem furt vsichni za kazdou cenu cpou odkazy na kramy. Nevodte lidi za ruce at si to najdou sami, zas takovej problem to neni. Zadat do googlu nazev zbozi zvladne i cvicena veverka. Wallot

10

Koupil bych pilu s motorem Zenoah 50ccm. V obi ji mají za 5000kč+-  a vydrží větší zátěž. Ten tam vrazit jde a dokonce to sním aji jede.

11

V Obi a Zenoah?Hned zejtra jdu pro něj  lol

12

JJ je tam. Je to padesátka a viděl jsem jí v Obi v Havířově a v Obi v Avionu v Ostravě a stála 5000kč+-.