Re: Dráha pro mini-z
Ahoj a dík za podnětný návrh,jak jsis mohl všimnout jezdím stejně jak kolegové úplně jiné kategorie, 1:6, 1:8 buggy, 1:10 Open atd. Tady to máme prozatím jak relax. Je jisté, že k tomu penu to dojde, ale první seriál bude takto. Dále se uvidí. Dnes jsem mluvil s majitelem ALS.., ta 240 je super auto a určitě ho časem pořídím. Jezdíme na Kyosho dráze, tak snad těch pár závodů auta vydrží a jak získáme zkušenosti, tak se půjde dál.
No, mluvili jsme nejspíš spolu....
Věřte mi, jde mi hlavně o to pohodový svezení a aby to nestálo hromadu peněz. Ten Stock vážně nefunguje. Chce to otevřený, ale rozumně postavený pravidla a pak to nemá chybu. Navíc to lidem co jezdí jiné větší kategorie dá i hodně dobrý tréninkový zkušenosti, ale to chce aby mohli jezdit s vysílačem na jakej jsou zvyklí, to třeba u mini-z je někdy potíž. Taky počítejte s náročnější údržbou (potenciometr serva mini-z je dost slabý místo). No jak jsem psal je toho víc. Tady jsou pravidla
http://www.alsracing.net/zavody/open28.htm
Zkuste to promyslet jestli by jste s nima neoslovili dostatek lidí. Tyhle modely jsou vesměs regionální věc, ale proč je nejezdit podle jedněch regulí a pak se třeba jednou za rok někde utkat ve větším počtu???
Navíc Kyosho dráha je celkem zákeřná, oč je šetrná ke karoseriím, o to je to horší s rejdovejma kamenama, servem, kolama..... Jakýkoliv zachycení o mantinel tě skoru úplně zastaví a tyhle díly neskutečně trpí. Je ale fakt, že to zase nikomu neodpustí jedinou chybičku.