Téma: JAMMIN 21
Máte někdo tenhle motor? Jaký ne něj máte názor? Mě příjde dobrej a nechá se splašit za dobrej peníz!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Máte někdo tenhle motor? Jaký ne něj máte názor? Mě příjde dobrej a nechá se splašit za dobrej peníz!
http://www.jamminproducts.com/Productimages/JPX-21Lg.jpg
Jelikož je to na těchto stránkách http://www.ofna.com/engines.html
Tak to k Machovi nebude mít daleko.
Ale třeba by jsi mohl používat náhradní díly máš jich dost ne
//Promazan OT, panove povidejte si pres icq ci sz ,eventuelne v tlacharne, ale tady jen k veci. Wallot
neznáte? nemáte? hmmm :cry:
RPsimtě, todleto jsou všechi USA značky, který nikdo tady nemá a nejsou vyzkoušený!! :idea: Vyber si nějakej motor, kterej se tady prodává a je vyzkoušenej!
nechci vířit diskuzi,ale...proč myslíš že je to usa značka? když je to vyrobeno v itálii? A proč myslíš že ho tady nikdo nemá?
Když sme u těch motorů tak sem se chtěl zeptat jesli někdo nemá zkušenost s motorem 3,5 od ansmann racing...je za dobrej peníz stojí asi 2400kc i se startérem.Já mam hobao pirata 1:10 a chci do toho obyčejnou 3,5 .....ten motor od ansmannu točí jenom 31000otaček a ten co sem měl točil 35000 tak me zajíma jestli to je velkej rozdil a jestli to na piratovi bude znát.Dík http://www.ansmann.de/cms/en/racingroot/engine/nitro.html
nechci vířit diskuzi,ale...proč myslíš že je to usa značka? když je to vyrobeno v itálii? A proč myslíš že ho tady nikdo nemá?
Asi máš pravdu, ale vo to vůbec nejde!!To tady máte málo vyzkoušených motorů z jakých si vybrat??
Sem pořád necpi to vyzkoušený, tak Luboš chce vědět jestli ho někdo už jel a ne aby mu někdo radil co koupit co je vyzkoušený, to on asi dobře ví :!: :!: :!: 8)
Tak když to ví tak proč si to nekoupí :!: očividně to asi nikdo ještě nejel
Tak když to ví tak proč si to nekoupí :!: očividně to asi nikdo ještě nejel
Vím co je u nás na trhu a vím že sou ty motory vyzkoušený.Mě by ale zrovna zajímat tenhle.Proto se na něj ptám že.Kdybych chtěl nějakej vyzkoušenej tak si to tady stačí pročíst
Ale prostě já pořád nepochopim proč se zajímáš o motor, kterej jsi nikdy neviděl jak jede (teda spon si to myslim) a nevíš jak funguje..To jediný moc nechápu..Když na trhu má 10 druhů značek motorů a každej ti k tý značce řekne jak funguje apod..O tomdle ti jak je vidno nikdo nic neřekne..
Ale prostě já pořád nepochopim proč se zajímáš o motor, kterej jsi nikdy neviděl jak jede (teda spon si to myslim) a nevíš jak funguje..To jediný moc nechápu..Když na trhu má 10 druhů značek motorů a každej ti k tý značce řekne jak funguje apod..O tomdle ti jak je vidno nikdo nic neřekne..
Hmm bohužel asi née.Tak já ho koupim a budu (budem) vidět né
Akorát jsem tam nenašel cenu, za kolik by jsi ho mohl mít??(Přibližně)
Hmm bohužel asi née.Tak já ho koupim a budu (budem) vidět né
Tak když to bereš takhle, tak tj, tak uvidíme no..
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.