1

Téma: Sroubky na Mardera

Ahoj, nemate prosim nekdo komplet seznam sroubku co jsou pouzity u Mardera? ze bych si zasel do Fabory koupit abych mel do zasoby.

2

Re: Sroubky na Mardera

u Bayera - modellsport mají  celou sadu šrobů na madra

3

Jo maj. Ale ne tak kvalitní jako ve Feroně například a už vůbec né az tu cenu. Aji klíče kvalitní co se koupí ve Feroně sou kvalitnější než Hobby.

4

Za tu cenu co to prodava bayer bych jich mel asi 3x tolik... Nechce se mi to rozebirat a sepisovaT A NEBO TO POSTUPNE DOKUPOVAT...

5

Tak jasně no. Já to taky nemám rozepsané a kupuju až jak potřebuju nebo to mám doma v zásobách bo toho mám ve sklepě dost. Ale u Bayera to určitě neber. Je předraženej. Já nářadí, šroubky, matky atd. kupuju v Ostravské Feroně a je to mnohem kvalitnější než to co maj v model shopech. Nářadí Hudy se nikdy nevyovná nářadí například z Ferony. Sice tam sou obyč ve feroně ale nejkvalitnější sou levnější jak od hudy a lepší. Ty co maj modeláři tak sou předražené bo to je k modelům.

6

Jo maj. Ale ne tak kvalitní jako ve Feroně například a už vůbec né az tu cenu. Aji klíče kvalitní co se koupí ve Feroně sou kvalitnější než Hobby.

no jasně že je rozdíl mezi hoby a profi nářadím, ja se jen divím ,že jste z modelařinou začali když je to tak drahý.

7

Tady řešíte ňaký blbý šroubky, tědˇmi praskla klec diferáku na Mardrovi tak sem dal kovovou stála komplet 1800 a taky nebrečím.

8

Ty já to taky neřeším, ale kradči koupím levnější a kvalitnější šroubky a nářadí a ušetřím tak prachy na ramena a podobné blbosti.

9

panove tema je o sroubcich takze se venujte tematu jinak to tu zamknu

10

OK. Být tebou tak si to doma napíšu pokud to není někde na netu a kup to v železářství

11

8O  8O Tak jsem vzal včera jeden sáček šroubků do ruky a ono to stojí celých 250,- Kč ??? lol  lol  lol  Tak to vew Faborech utratím o hodně ví protože Metalvis nemá imbury. Tak opravdu nevím do řešíš.  roll  roll

12

ehm. Nejak sem nepochopil jak si to myslel. Jakej pytlik sroubku? Ve fabory je prodavaj normalne na kusy.. si od kazdyho sroubku vezmes 5 kousku a mas to za 200 celkem na cele auto

13

ehm. Nejak sem nepochopil jak si to myslel. Jakej pytlik sroubku? Ve fabory je prodavaj normalne na kusy.. si od kazdyho sroubku vezmes 5 kousku a mas to za 200 celkem na cele auto

No v tom sáčku jsou fšechny šroubky. Tak si to koupím, změřím a vím co potřebuju když něco potratím. Hlavně tam jsou spec šroubky, které se špatně shání. Já jsem třeba ve Faborech platil naposledy 500,- takže nevím co za 200,- máš. Je pravda, že mám aut trochu víc.

14

Ahoj, tady najdes požadovaný seznam:
http://www.rcbrezi.com/index.php?option … ;Itemid=25

15

No já to řešil zrovna asi před 14ti dny a udělal jsem to jednoduše.
Vzal sem auto a svoje nářadí do želežářství, v pohodě se s pani domluvil a vyndal jsem vždycky jeden šroubek. Než je našla a přinesla měl sem venku další atd. Celý to vyšlo asi na 250Kč.

16

To ja bych to Zdendo udelal jinak. Rano sem ti domluvil v Bauhausu v Pruhonicich, ze tam mas to auto privezt. Voni si ho sami rozeberou, zjisti sroubky a zase slozi. Sroubky dostanes v krabickach. Ano, tak to ma byt.