1

Téma: Mate nekdo zkusenost s MIWI PICTOR 1:16 RTR??

Koupil jsem si Pictora 1:16 spalovaka...je to moje prvni auticko..tudiz jsem zacatecnik,...moc ho neumim ovladat to znamena zestelovani..delaji me problemy starty..mate na to nekdo nejaky grig..a mohl by mi nekdo poradit s nejakyma tuningovyma dilama?co je dobre dokoupit?dikec

hpi e firestorm flux, 2s, gt3b,25T

2

Re: Mate nekdo zkusenost s MIWI PICTOR 1:16 RTR??

Tak zaprvy jsi zalozil prakticky duplicitni tema a zadruhy jsi v elektrach a ne spalovakach :-)

3

no mame to doma tata si to koupil jako hracku, ono to aj hracka spis je, pochybuji ze ty serva neco vydrzi, servo na brzdu neni schopne auto zabrzdit ikdyz ho popozenete rukou natoz v terenu, motor je maly takze douho asi nevydrzi spravne fungovat, jinak slysel jsem se borec ohnul kardan do tvaru S takze to bude taky kvalitni, pokud s tim chces jezdit a skakat rozume tak to nemusi byt aj spatne, ale asi bych z toho udelal elektru

4

tak to si me moc nepotesil...no serva si samozrejmne budu kupovat novy nejaky silnejsi..myslis ze kdyz si koupim lepsi serva bude to lepsi...chci z toho udelat neco co bude dost dobrty,ale jsem uplny zacatecnik mam to 14 dni a nevim kde a cim mam zacit nemohl by jsi me prosim te poradit?

5

tak poradi mi tu nekdo????????????nebo si to kazdej jenom precte a jde dal? sad

6

podle me to moc lidi nema tak ti nema kdo poradit....... ono je lepsi se predem poradit co mam koupit wink

7

Zajdi tam kde jsi to kupoval, kup si do toho serva tak za 1000 Kč jedno  a kup si rovnou ještě jedno auto na náhradní díly.....

8

no rak ty serrva kazdopadne..mam vyhlydnute HITEC 81..ty vezmu...protoze servo rizeni se nevraci do nuly.ale spise by jsem se chtel zeptat na toto...normalne jsem zajizdel parada 3 dny jsem se sral s karbecem..potom jsem to rozjel chvili jezdim a citim mirne proklouznuti spojky.ted naposledy jsem to nastekl jezdil a asi po1/4 nadrze co jsem vyjel jsem stal na miste a pridaval si vesele plyn a auticko stalo...nevim cim to..spojka ojeta nebo to muze byt necim jinym??uz fakt nevim..spojka je tam nejaka ze silikonu nebo teflonu ani nevim...vypada to jako plast

9

Taky jsem viděl takovej problém.......ale to bylo myslim tim, že ta spojka byla do uplně jiného motoru a neutáhla ten ve kterém byla....

10

no ale kdyz jsem to zajizdel byla v pohode prvne jsem to nastekl parkrar nezne projel a potom jsem nechal na volnobeh vybublat tri nadrze....vyjel jsem litr paliva a je v haji....to neni mozny jinym spojka vydrzi treba rok a me litr paliva....no z jinyho auta neni koupil jsem to fungl a tu co budu mit taky original k tomuto modelu je uplne stejna?tak nevim jestli to bylo tim ze ji to neeutaho,ale ja myslim ze tim to nebude

11

Mě odešla po závodě kvůli tomu , že se mi povolil(strhnul) šroubek co to drží zepředu.....vymlátilo to ložiska i lamely....pérka se uplně vytavila....kupoval jsem celou novou.....

12

Mě odešla po závodě kvůli tomu , že se mi povolil(strhnul) šroubek co to drží zepředu.....vymlátilo to ložiska i lamely....pérka se uplně vytavila....kupoval jsem celou novou.....

Nevim teda jak to mohlo rozmlátit lamely a pružinky ale to je jedno, stalo se mi to samý, povolilo se to trochu, akorát ložiska odešla jinak vše ok..
To burek: Jestli burkovi odešli lamely, nebo pružinky tak to chce koupit nové a nejlépe jiný pakny, protože jestli píše že jsou z nějakýho "silikonu" tak to asi prd vydrží, chtělo by to vidět..Dyžtak to nafoť a kouknem na to.. wink

13

Mě je to vošoupalo tim jak to spadlo a pérka to hrozně moc roztáhlo.... :!:  :!:  :!:  :!:

14

Mě je to vošoupalo tim jak to spadlo a pérka to hrozně moc roztáhlo.... :!:  :!:  :!:  :!:

Tak tj, to já na to přišel dost rychle takže se neštětí ještě nic takovédleho nestalo.. wink  :arrow:

15

Nechápu,prostě se mi ta matka uplně ve spod povolila a to jsem jí utáhl úplně na krev......

16

Nechápu,prostě se mi ta matka uplně ve spod povolila a to jsem jí utáhl úplně na krev......

17

cau chalpi.jasny foto poslu ale jdu si pro auto a¨z ve stredu..cekam na novou spojku..jina se tam pra bohuzel dat neda jenom tato...jinak sroubek tu spojku zeprtedu nedrzi,mam tam zvalacku a jak jde z motoru ta hridelka  anani je nasazena spojka a pak bubinek tak ta hridelka ma malinkou vuli ale tu jsem vymezil podlouzkou..puvodne jsem si mylsle ze to bude tim ale neni .budu moc rad kdyz to ofotim a poradite mi jaky tip spojkly jine tam muzu dat...je to malinky 1:16 modela takze na to nebudou dily jako na savika napr...chlapi moc vam za vase nazory dekuju a bidu moc rad kdyz mi stim pomuzete...

18

cauec to jsem opet ja ... tafdy mate prozatim link jak ta spojka vypada ale urco vam to i nafotim http://www.astramodel.cz/podrobnosti_prehled.php?kod=PK-MW074&kat_id=PK-MIWI-R/SEMI-1&kat_typ=1

19

a jeste se chci zeptat...myslite ze by tam sla dat spojka z mini inferna 09??spalovak 1:16??ale nemuzu ten dil nikde na internetu najit...

20

Na to se zeptej tady ve foru ale v příslušné kategorii....

21

//Prispevek smazan. Toto sem opravdu nepatri, trosku se mirni ve vyrazech. pokud ti prodejce poslal vyrobek ktery nebyl originalne zabalen od vyrobce a jevil znamky opotrebeni, tak to res s nim a nevyvolavej tu hned nenavist. Wallot

22

nevyvolavam nenavist jen rikam kdo je vydriduch...nejsem prvni ani posledni