Pokud už to máš doma, tak bych to asi neřešil, protože jako prvotina to za ty prachy určitě jde. To nahoře jsem psal hlavně kvůli Spiritovi, kterému jsem chtěl jen připomenout, jak jinak se dá účelně naložit s penězi, když chce mít ze svého auta radost (to BL kombo jsem uvedl jen jako příklad).
Já jsem byl na začátku taky jen "jezdič" ale jak jsem napsal už jinde, tahle zábava tkví i v zajímavějších věcech, než jen v mačkání plynu a točení volantem a taky všichni víme, že každé auto má své slabé stránky. Pokud s tím chceš závodit se sobě rovnými, pak budiž, ale když už někdo auto má, nebo když ho má aspoň vyhlídnuté, měl by se podle mého názoru spíše věnovat údržbě a zlepšování kondice jednoho auta, namísto kupování dalších "polotovarů". Samozřejmě že tohle není můj problém, ani moje peníze, ale když pak vidím seznam aut, které Spiritus vlastnil (a ještě se tím chlubí) a když si k tomu přičtu veškeré debaty o tunění aut, přijdou mi koupě dalších modelů jako vyhazování peněz.
Jak říkám, nejsou to moje prachy, ale pak tady prosím nebrečte, že byste chtěli tunit, ale nemáte za co. Neříkám, že jsem nějaký velký modelář, když vlastním jen jedno auto (zatím), ale určitě se můžu mezi modeláře řadit víc, než někdo, kdo jen auta kupuje, ojíždí a prodává.
Mám ale po ránu na prd náladu, takže se omlouvám všem, kteří se tímhle cítí být dotčeni. Tohle jsem však napsat chtěl, aby se někteří zamysleli nad tím, jestli třeba nedělají naprostou kravinu. :idea:
Losi Mini-LST, HPI Wheely King (tube crawler), En Route Berg 2.2 (šel do světa), Losi Desert truck, Traxxas Revo (VXL), Axial SCX10 Trail Honcho, Losi Mini Desert Buggy, White Wolf (drift), Vaterra Twin Hammers, Vaterra Ascender (Blazer K5), Orlandoo Hunter Jeep a Pajero