26

Re: nový 1:18 MT od Thunder Tigeru ZK 2!!!

vždyt se to neudrží ani na všech 4rech

27

vždyt se to neudrží ani na všech 4rech

No když je tam nacpanej stříďák tak to těžko bude jezdit furt po čtyřech roll

28

mě se teda vůbec nelíbí ... zlatý mr.fu  big_smile vypadá mnohem lépe  a co teprve připravovaný mini MT od carsna (Mini Bull) http://www.carson-modelsport.de/Files/Products/407021/407021_02_big.jpg

vypadá taky mnohem líp než to ZK bo co to je  big_smile

//Doplnen nazev auto od carsona. Venujte se tu ale ZK-2. Wallot

29

S tímto modelem nemůžeš srovnávat, je to velikostně jinde, ten Carson Mini Bull/ Mini Devil je velikost 1/28!! Jo a založte si nový vlákno, nebo to udělám já  :!:

//Venujte se tematu, prispevek Maltaka smazan. Porovnavat 1:18 s 1:28 nelze. Wallot

30

Tak auto mám asi 2 týdny a kromě malé úpravy servosaveru (lehké zbroušení jednoho konce) zatím bez problémů. Už přežilo i pár kotrmelců a zatím to odnáší jen kastle pár šrámy. Rád bych se zeptal, jaký  by jste mi doporučili olej do tlumičů a jakou nabíječku pro nabíjení baterek ve vysílači? Díky moc za odpovědí.

31

Pánové tuší někdo k čemu je tlačítko "set" na regulátoru?

Díky

32

netuším, ale na http://www.offroad-rc.info/WordPress/?page_id=169 lze stáhnout manuál

33

Díky

SET znamená nastavení kamaráde wink

34

SET znamená nastavení kamaráde wink

Hele já vím co znamená set ale ptal jsem se k čemu je a co se tím nastavuje.

35

No díky za manuál ale bohužel tam o tom tlačítku nic nepíšou. Asi to nebude nic zásadního.

Pár slov k autu:
Na novém autě mi blbne přijímač. Po zapnutí nereaguje a chytí se až po čase. Právě tlačítko set na reglu tomu občas pomohlo. Dal jsem jiný a původní de do reklamace. Jinak je auto velice příjemné překvapení. Je velice lehké a v základu upaluje jako čert. Za ty peníze myslím nemá moc konkurenci.

36

... v základu upaluje jako čert. Za ty peníze myslím nemá moc konkurenci.

Dává na frak nesrovnatelně dražším čtyřkolkám se stříďákem  big_smile
http://masters.cz/porovnani-1-ku-18-off … -4wd-50654

37

Teď jsem porovnával se sousedem. Moje v sérii s origo baterkama vs Mini inferno ST 8článek intelect 6v SPEED400. Na asfaltu je zrychlení stejné a na cca 50m ujede Mini I cca o délku auta. Rozdíl je tedy minimální. Na skocích je znát nižší váha ZK2 při poloviční rychlosti jsou skoky stejné. Ještě to proženu někde terénem.

Zatím jediná připomínka a to je vůle v řízení. Při couvání se auto vlní jako had  lol

38

Dává na frak nesrovnatelně dražším čtyřkolkám se stříďákem  big_smile
http://masters.cz/porovnani-1-ku-18-off … -4wd-50654

coz uz ale po vcerejsich zavodech neni pravda. 4WD tentokrat ukazaly kdo je na draze panem. nejvetsi problem mely na nerovnostech kde nezvladalo asi bych rekl hodne slabe servo a auta tam delala silene veci

ale zase krasa te kategorie je ve stejnych autech a za ty prachy je to prima

39

Zkoušel někdo namontovat 10 kola? Napadlo mě  jestli by na ty čepy nešly standartní šestihrany pro desetiny.

40

Mám podobný problém jako Vigo. Po chvilce ježdění přestane reagovat na krátkou vzdálenost a pomůže když zasunu anténu na vysílači a stejně to dělá i teď když jezdím a je zima. Může to spolu nějak souviset a nebo je v háji přijímač? Díky za odpovědi.

41

Tak mi shořel regulátor. Smrádeček to byl celkem solidní :?  Poradíte mi, jaký mám koupit nový? Díky.

42

je tu niekto kto este aktualne vlastni toto auto?

43

Jo já ho ještě mám, ale něják nemám už moc času jezdit. Jednou za 2 týdny ho vytáhnu, vyjedu aku, nabiju a zas ho nechám na pokoji.

44

Já ho mam pujčený od kámoše, a mam v něm střídák a li-pol, a jezdí to dost dobře, akorát pořád po zadních  lol

45

:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=sS2c_JJ8iuQ lol  lol  lol

HPI E-Firestorm + Foxy R60B + Robitronic 8.5T + LIPO power
Thunder Tiger ZT-2

46

Dneska jsem upekl původní motorek. Origo je označený jako RC280. Moc se ve značení nevyznám.
Nevíte někdo čím by se dal nahradit?? Něco za málo pěněz a hodně muziky lol

Thunder Tiger ZT-2

47

Zdravim. No myslim že by tam šel Mig 280 6v seženeš ho do 100kč.

HPI Baja 5b ss 30.5ccm//FG Alfa Aomeo/ Summit 1:8\Slash 2wd brushless/Venom Creeper/Cen Me 16 mt/Vendetta st/mini-z mr02/Micro baja/Turnigy Accucel 8/Fs Gt3b/Spektrum Dx3s
Bylo:HPI Baja 5b RTR/Hobao MT 1:8/Savage/FG Marder/

48

Super, dík, otestuju

A ještě jeden dotaz jaký je rozdíl mezi motory mig a speed??

Thunder Tiger ZT-2

49

Díky

Tlačítko set je na fail safe. Nastavuje se jím, jak se má model zachovat při ztrátě kontaktu s vysílačkou.

50

Jandik - tenhle régl Fail safe nemá.
Tlačítkem set uděláš základní nastavení s vysílačem ( max, min, neutral ) a ještě se s tím dá nastavit jestli má být régl jedno nebo obousměrný.
Motor tam můžeš dát 370-ku co se používá do ZK-2 régl to v pohodě zvládne (pokud nemáš starý typ kde je přijímač s réglem v kuse)

Teď už jezdím jen na Volty a Ampéry.....