Re: leo-x monster truck
dobre to máš sjetý ty ložiska tam kup zlepší se ti i doba jízdy.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 10 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
dobre to máš sjetý ty ložiska tam kup zlepší se ti i doba jízdy.
Svého minimonstra mám už 2 roky a stále šlape super... Včera proběhla výměna motoru za Atomic ST-18 HT a naprostá spokojenost. Doporučuju. Zvládli jsme i čerstvý sníh A tak mě zajímá jestli ještě někdo vůbec s monstříkem jezdí? Podle data posledního příspěvku už asi moc ne...
Mimochodem se Leo-X zase prodává viz.: autanavysilacku
jr-models ho má v akci za 2300kč
Ano, dobrý tip!!! Sice je to verze s motorem 280, ale asi ho koupím na náhradní díly.
Svého minimonstra mám už 2 roky a stále šlape super... Včera proběhla výměna motoru za Atomic ST-18 HT a naprostá spokojenost. Doporučuju. Zvládli jsme i čerstvý sníh A tak mě zajímá jestli ještě někdo vůbec s monstříkem jezdí? Podle data posledního příspěvku už asi moc ne...
Já s ním taky stále jezdím! Co je to za motor ve srovnani s tim lepsim 370-tunning? Dik
ja jsem mel tohodle s 280kou a pak jsem tam dal 370tuning a jezdilo to celkem o dost rychleji
Já jsem tady někde ale četl že verze s 280 má slabší regulátor. Ta 300 snese 8A trvale 42A ve špičce. Jinak motor Atomic - počet závitů: 26
- otáčky: 35 000 / 7,2V
- průměr hřídele: 2mm
- 2 kuličková ložiska
- vyměnitelné uhlíky
Podle mě je sním model živější, jezdím ho s 10 zubovým pastorkem a ochotně se staví na zadní. Ale myslím že i 12 by bylo zajímavé. A každopádně má příjemnější zvuk, ta 370P hrozně řve. Akorát byl problem s velikostí, protože je dost dlouhý, takže jsem z něj uřízl kousek předního víka a dostal ho tam na doraz :twisted:
Jak máte vyřešené baterky? Ten původní pack je dost na nic, rozpadá se.
já tam dal 3s li pol
Si děláš srandu? To musí vyhořet,ne?? 8O To tam máš ten původní regl? A jakej konkrétní model baterky, přemýšlím o 2S lipol. A jak ti to jezdí? To musí být divočina...
No to taky čumím ohledně tý lipolky, já ještě pořád jezdím na původní krabičku, sice mi tam jednou vznikl studeňák, ale kámoš přepájel a frčí to dál.
Jo a jaký tam máš motor k té 3S baterce a cutoff?
regl tam byl původní a motor 370,regl byl celkem v poho,ale motor jsem odvařil,tak jsem tam dal nějakýho speeda,pak jsem odvařil ten regl,tak jsem tam dal stříďák z číny,to bylo fičák,no to jsem po 2 baterkách na total obrousil převody takže nejezdí,už mi tam stejně chybí polovina dílů
Škoda, ale 2S by měla být v pohodě. Takže se pomalu pustím do přestavby. Jinak Leo-x na stříďák http://www.youtube.com/watch?v=_VH4Ef6WaJU ale přijde mi to spíš jako technická zajímavost, než auto na ježdění...
hele ale takhle nějako mi to jezdilo,jen se to tak nestavělo na zadní-měl jsem tam pomalý rozběh,ale rychlostí to bylo nastejno,možná ještě rychlejší přeci jen to byl stříďák s 4800ot/v myslim,a 3s li pol(tedy 11,1V),a to byl fofr 8O :!:
A nezůstal ti v tom vraku nějaký pípák? Potřeboval bych něco levného na tu 2S. S lipolkama teď začínám uplně od nuly, takže trochu tápu... mám vybranou nabíječku i tu baterku, ale cutoff stále nic... není moc na výběr.
Jinak Leo-x na stříďák http://www.youtube.com/watch?v=_VH4Ef6WaJU ale přijde mi to spíš jako technická zajímavost, než auto na ježdění...
Přesně tak, mě se taky pořád valí na střeše a to mám jen tu tuning. 370-ku motor.
regl nemám,jen servo...mám někde myslim leteckej,ale to jsem měl i na stříďák,ale leteckej je nanic,navíc je to obyč,nemá ani brzdu :? bylo to ze setovýho letadla...
Regl mám, to je v pohodě, ale myslel jsem hlídač na vybití té lipolky... jinak mám všechno připravené...
Jinak Leo-x na stříďák http://www.youtube.com/watch?v=_VH4Ef6WaJU ale přijde mi to spíš jako technická zajímavost, než auto na ježdění...
Přesně tak, mě se taky pořád valí na střeše a to mám jen tu tuning. 370-ku motor.
No stabilní auto to zrovna není PS: Ty tvoje webový stranky jsou zavirovaný :evil:
Regl mám, to je v pohodě, ale myslel jsem hlídač na vybití té lipolky... jinak mám všechno připravené...
to jsem neměl,nemám,nepoužíívám v žádnym autě lipolky nemám,za to v letadle každym,ale tam nic takovýho nepotřebuju 8)
Ok. já si nějak poradím...
S hlubokou lítostí v srdci Vám oznamuji, že dnes zesnul minimonstřík, patřící bratrovi. Jeho tělo odpočívá v pokoji na dně Hostivařské přehrady, po nevydařeném skoku. V naší partě zbyl poslední můj černý Leoušek. Kondolence a příspěvky na nové auto přijmu za zdrceného bratra s vděkem...
To Dovi: vy jste řízci :lo:
Jinak dávat leoška do BL mi příde k ničemu jen vyhozené peníze,ty nápravy nejsou na rychlost.To jsis měl radši koupit MI nebo Sharka.