1

Téma: vyfuk

nazdar nazdar mam taky problem. Na troch miestach na vyfuku mi vyteka olej alebo aby som nezavadzal sajrajt z vyfuku poradte ako sa toho zbavit pridavam aj odkaz na foto dufamze bude fungovat ako nie upozornite ma prosim

http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=25147a4f4379&al=3880393

2

Re: vyfuk

Pro doplnění se tě zeptám jaký používáš olej a jaké ředění. Z dotazui si odvoď odpověď na problém.

3

no nakolko zabehavam je tam riedeni eoleja 1:33 a je to OMV Syn Star 2T plna syntetika takze podla v tom problem nie je. Mozno sa mylim a zas pride nejake ponaucenie ako v 1000 a jedna noc  8O

4

Niekde v tomto vlákne je vložená tabuľka miešacích pomerov. Dával som to sem už asi 4x.  Máš tam pomer na liter, dva, až 5l a aj nejaké doporučené oleje.

5

ja tu tabulku poznam a ten pomer teraz neviem ci som to dobre napisal ale miesal mi to maxel takze pomer je v pohodke a olej podla mna tiez je to kvalitny olej ziadny odkundes zosijecieho stroja

6

Mal som podobny problem, na hadicu od tlmiča som dal sťahovaciu pásku a vymenil som tesnenie medzi valcom a tlmičom a úniky prestali.Olej miesam ako ty 1:33.

7

no konecne normalny prispevok diky rasto len by ma zaujimalo ci ti to unikalo na rovnakych miestach ako mne

8

Medzi hadicou a plechovou rúrkou ano a ešte medzi valcom  plechovou krabičkou výfuku. Pod hlavy skrutiek by snáď pomohlo dať fíbrové podložky, material z ktorého sa vystrihujú tesnenia.

9

Namaž to silikonem na vysoký teploty a máš pokoj , stejnej problém sem měl taky opatlal sem to tím červeným silikonem  na olejové vany a je pokoj.