1

Téma: Jaké palivo ?????

Potřeboval bych poradit co za palivo do motoru Mach 21 Turbo Race, mělo by to být 25% ale chci aby to mělo vysoký podíl oleje v palivu ( aby to šetřilo motor), prosím o zkušenosti s jednotlivými palivy. ( auto Hyper 7 )

2

Re: Jaké palivo ?????

se zvysenym obsahem oleje je Jets - Pro8-2 25 Nitro Oil+ .... ale podle me nic nezkazis jakymkoli kvalitnim palivem jako Tornado /graupner RS/Black demon

3

už to tady mnohokrát bylo,
pokud ti není líto peněz kup si O'Donnell 25%, jinak ti postačí Graupner 25 , nebo Jets  P130, všechny mají 12% oleje,to postačuje až nad hlavu,
více oleje není třeba,
Tornado pro začatečníka bych nedoporučoval pro malý obsah oleje 9%(kvůli správnemu nalazení),a verze +oil houby jede.
Jsou i jiná dobrá paliva ,ale ty jsem nezkoušel,výše uvedené ,kromě Tornada mažou jako čert.

4

už to tady mnohokrát bylo,
pokud ti není líto peněz kup si O'Donnell 25%, jinak ti postačí Graupner 25 , nebo Jets  P130, všechny mají 12% oleje,to postačuje až nad hlavu,
více oleje není třeba,
Tornado pro začatečníka bych nedoporučoval pro malý obsah oleje 9%(kvůli správnemu nalazení),a verze +oil houby jede.
Jsou i jiná dobrá paliva ,ale ty jsem nezkoušel,výše uvedené ,kromě Tornada mažou jako čert.

Když bys měl dost peněz tak si kup RB palivo..Vyvážený poměr oleje a ostatních věcí.. wink

5

jasně ,ale bral jsem to tak že 1200 za 4l je už tak dost, a pochybuji že někdo citelně rozezná kvalitu RB od O'Donnella,
za značku se přeci platí že(RB) !