Re: Jaky tuning na DF-02 ?
Tak jsem to vyzkousel a ted uz v neutralu nebzuci jen kdyz dam plnou vychylku na jakou koliv stranu tak zacne bzucet !
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak jsem to vyzkousel a ted uz v neutralu nebzuci jen kdyz dam plnou vychylku na jakou koliv stranu tak zacne bzucet !
Hele,ale teď jak poslední dobou hodně lítám taky mi to čoveče nevim kdy začlo bzučet taky! Vždy když dám zpátečku! Nevim proč! Ale je mi to jedno
Chtělo by to nastavit menší výchylku serv, ale bohužel vysílačka dodávaná v RTR verzi to neumí
hold se stím budeš muset smířit nebo pořídit jinou
To už je normální. Pokud je buggy na zemi a dáš naplno levej nebo pravej rejd, tak jak ty kola mají velký odpor, tak stále na servo tlačí i když už jsou vprovo/vlevo (což se jen zdá), tak servo stále bručí protože má "informaci" že požadovaná dráha nebala dokončena. Ale když trochu popojedeš, tak se kola "dotočí" a vše je OK. To máš jako ve starý škodovce, když jsi na místě zatáčel, tak to šlo těžce a ikdyž volant už nešel dál, tak teprve po maém popojetí se kola vytočila na max. snad jsem to napsal aspoň trochu k pochopení.
Mooc vam dekuji takze mam na to tzn.kaslat ???
No, pokud buggy jezdí bez problémů do všech směrů jak potřebuješ, tak bych na to asi kašlal. Jinak pokud ti to nezátáčí nebo blbě, tak bych to nějak samozřejmě řešil.
No tak buggi zataci v celku dobre ale hrozne me stvou ty vule na kolech a na rizeni ! Nevedeli by jste jak odstranit vule na kolech (kolo se hybe na vsechny strany zhruba 3-4 mm sem a tam )poradne prosim !
No tak tady se obávám, že na tom jsme všichni s DF úplně stejně. Prostě to k tomu patří. Mě to taky cca. 3mm lítá sem a tam. Odstranit by se to možná dalo ALU tuningovýma dílama, ale pozor, někde se psalo že ty od GPM jsou jen na okrasu! Praskají a lámou se. Ale vůle asi zmizí.
A ty predpohladam vlasnis DF-02 ze?? jestli jo tak bych se te jeste rad zeptal na jakych pneu jezdis na asfaltu ?? (ja mam jen ty originalni ale uz sjete do slick a nevim jake poridit nove pneu ty co jsem tam mel by byly moooc drahe to si moje penezenka nemuze dovolit nebo je to tak vsude drahe s temi pneu ??? :evil:
Jojo, vlastním DF-02. No, já s ní vůbec na asfaltu nejezdím, protože na to mám TT-01. Ale i tak odpovím, protože jsem to už taky řešil, člověk nikdy neví... Takže: první řešení je toto: http://www.elva-elektro.cz/eshop/product_info.php/cPath/234_73_80/products_id/2450 jedná se o pneu, které se dávájí k podvozku CC-01 Volkswagen Touareg. Druhý řešení a z hlediska stability i gripu lepší je totohttp://www.mz-racing.net/mz-shop/product_info.php/cPath/80_81/products_id/599, k tomu se dávají disky na podvozek NDF 01 (Tamiya nitro buggy 1:10, které jsou zobrazené kousek pod tím, ale ty k DF nejdou kvůli velké upevňovací matici, takže bych zkusil jiné disky- myslím si že by to šlo buď na přední nebo zadní disky u DF. A pak je tu třetí řešení bez starostí: http://www.reichard.cz/eshop/product_info.php?cPath=39_57_66&products_id=2991
U té prostřední adresy odmaž na začátku "toto"
nic proti ale ty první se nedávaj na CC-01 8)
Dik moc jsi mi pomohl a ty mas nejaky tuning na DF ???Jo a jeste otazka mas pneu vyvlozkovane nebo bez vlozek ??? Moc dik!
ja nemam df
A ty jsi to s temi gumy veresil jak ktere mas ???
no a co to nebolo na tebe :!:
aha tak to jo
To byly otázky na mě?
nic proti ale ty první se nedávaj na CC-01 8)
Sorry! Sem se trochu spletl! nedávájí se na CC-01 ale na TA-01/02 viz.: http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=58154, http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=58326
Tak už jsem pochopil že to bylo na mě! Já mám z tuningu jen ALU chladič a kardan, jinak vůbec nic. Pneu mám bez vložek, myslím si že pak mají v terénu (písku atd.) lepší záběr. Ty gumy jsem řešil jen "co kdyby náhodou asfalt", takže nemám žádné, ale pokud bych měl kupovat tak buď ty poslední, to kdybych chtěl mít pěknou street buggy a navíc bez starostí, a nebo pak tu druhou varinatu s tím, že bych si zjistil na jaké disky by ty pneu šly, ty se mi totiž líbí ze všech možností co se gum týče nejvíc.
dik za odpovedi !
A jeste ! Promin ze te porad otravuji ale to je myslim forum ne ?? Co rikas na servo saver pomaha to nebo je to zbytecna vec??
V pohodě. No, já servo saver nemám ani v jednom autě. Určitě to asi pomáhá, protože to odchytí rány od kol a neničí servo, ale podle mě to je u DF-02 asi zbytečný luxus nebo ne? Chápu to u dražších nebo těžších modelů, ale u DF nevím no. Co myslíš? Jinak v tom tuningu jsem ti zapomněl dopsat, že mám ALU přední parohy, protože ty jsem šikovně urazil hned při druhé jízdě. Zadní mám zatím původní, ale myslím že jejich čas taky brzy přijde... Motor mám standard= Johnson 540
Mimochodem k jakému řešení silničních kol/pneu jsi se přiklonil?
No tak ja zatim nepospicham s temi pneu jelikoz neni to levna zalezitost a mam ty slic (originalni sjete kola ) ale nic moc a planuji ze bych si na ty slic nalepil pasky z gumove rohozky co se da koupit kde koliv(je to urceno na cisteni obuvi ) nevim mozna to zrealizuji ! Jen jsem se chtel dozvedet na cem jezdi profici ! A jeste jakou mas nabijecku ? Ja premyslim o koupi ultramat 12 ? ale nikdy jsem ji nevidel a nemam sni zkusenosti ty jsi na tom jak mas s ni zkusenosti ? :?: