Téma: Motor
Dobrý den, na internetu jsem našel pár obrázku jak k motoru přímo ke svíčce vede nějaký drát můžete mi napsat někdo co to je a jaký to má účel. Děkuji za odpověď
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dobrý den, na internetu jsem našel pár obrázku jak k motoru přímo ke svíčce vede nějaký drát můžete mi napsat někdo co to je a jaký to má účel. Děkuji za odpověď
Jo to jsi možná viděl Revo nebo něco podobnýho, kterej mám aut. žhavení..
bejvaj zhaviky takovy ze to ma jen malej konec co se da na svicku a od toho vede dlouhej drat ke zdroji ci akumulatoru
No a včem je to lepší?
No a včem je to lepší?
V pohodli. Jenom pripojis baterku a ono to nazhavi a nastartuje.
Aha a tu svíčku to žhaví celou dobu jízdy nebo jen při startu.
Aha a tu svíčku to žhaví celou dobu jízdy nebo jen při startu.
žhaví to jen po dobu startu pak už přece odpojíš startovátko když ti motor běží.Jedině že bys jezdil ají z accu na startování,ale to asi né.
No a včem je to lepší?
Jenom je zajímavé, že kohokoliv jsem s Revem viděl, tak to nepoužíval, ale měl klasika separé žhavítko.
Mimochodem u letadel to může být jinak, tam mohou vést dráty ke svíčce, ale tam se přižhavuje po celou dobu. Je to asi nějak pro spolehlivost chodu...
No a včem je to lepší?
Jenom je zajímavé, že kohokoliv jsem s Revem viděl, tak to nepoužíval, ale měl klasika separé žhavítko.
Mimochodem u letadel to může být jinak, tam mohou vést dráty ke svíčce, ale tam se přižhavuje po celou dobu. Je to asi nějak pro spolehlivost chodu...
Jo s tím revem to máš pravdu skoro každý to odpojí protože tam jde hodně napětí z toho startovátka a pálí to svíčky po krátké době.A u letadel se většinou přižhavuje ty větší obsahy a je to kvůli spolehlivosti hlavně volnoběh a přechody.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.