Téma: Brzdy
Sehnal jsem starší hydraulickou pumpu, je s takovou červenou nádobkou a nevím kde do ní sehnat okroužky, neznám ani kat. číslo. V katalogu FG jsem to nenašel. Pomůžete mi?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Sehnal jsem starší hydraulickou pumpu, je s takovou červenou nádobkou a nevím kde do ní sehnat okroužky, neznám ani kat. číslo. V katalogu FG jsem to nenašel. Pomůžete mi?
Zkusil bych prodejce těsnění v okolí.Na obyčejný stroje.A pokud by to byla speciál velikost,nechala by se gumička slepit z větší potřebnýho průměru.
Přeci když se to dává do buggyn, tak se to někde musí prodávat.
To jo,ale třeba náhradu za prachovky na poloosy jsem zatim nenašel.
no ja tam napasoval prachovky ze zapalovacich kabelů ze škodovky
A musí tam ty prachovky bejt, nemám kuličkový poloosy ale ty obyčejný.
Je lepší když tam prachovky jsou.Nedostává se ti binec hlavně do ložisek,který nejsou moc utěsněný.Ale zas stejná velikost ložisek se používá v inline bruslích a řekl bych,že jsou trochu líp chráněný.Ale prachovky rozhodně.
Tak tam budu ty prachovky montovat už sem je stáhnul dědkovi z kabelů ze škodovky snad tam pudou.
Původní téma byli brzdy tak něco o brzdách. Dal jsem na předek kotoučovky a pořád to brzdilo málo, nakonec jsem zjistil že to neutáhne servo tak jsem poupravil držák serv a dal jsem na brzdy a plyn to velký servo jumbo jako je na řízení , ted´to brzdí to je nádhera to jsou flekovky.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.