1

Téma: Mokrá trať

Zdravim vás vážení kolegové měl bych k vám prosbu můžete mi poradit jaky způsobem chráníte elektroniku když je trať mokrá při nebo po dešti.Myslim teď pro on road 1/10tc .Díky Martin

2

Re: Mokrá trať

Za ty léta co jezdím se mě nejvíc osvědčolo jedno. Jakmile je mokro, tak elektru vrazím pod stůl a dívám se na pár nadšenců jak si ničí elektroniku, ale i třeba ložiska v modelu atd. wink

3

Jo,mokro nedělá ničemu dobře,pokud vyloženě nemusíš,nejezdi.

4

V mokru se dá se použít lexanový kryt ( vrchní a spodní díl ). Ale lépe je v mokru nejezdit.

Xray T4, Xray T4 2015, Sanwa MT-4, Spektrum DX3R Pro

5

Zdravim vás vážení kolegové měl bych k vám prosbu můžete mi poradit jaky způsobem chráníte elektroniku když je trať mokrá při nebo po dešti.Myslim teď pro on road 1/10tc .Díky Martin

zabalit do kondomu... ani kapku nepropusti  lol  vyzkouseno OK - teda aspon na prijimaci

- reg mam vodotesny

- motorku to extremne nevadi - pokud ho nenechas zoxidovat...(sak se new motorky zajizdeji ve sklenici vody...  wink

btw... dotaz znel na elektriku - ne na mech. soucasti  wink

6

- motorku to extremne nevadi - pokud ho nenechas zoxidovat...(sak se new motorky zajizdeji ve sklenici vody...  wink

jo, ale plechovky, v destilovane vode a prinos toho zabehu je diskutabilni

7

jo, ale plechovky, v destilovane vode a prinos toho zabehu je diskutabilni

btw... to byl priklad wink