Téma: Mokrá trať
Zdravim vás vážení kolegové měl bych k vám prosbu můžete mi poradit jaky způsobem chráníte elektroniku když je trať mokrá při nebo po dešti.Myslim teď pro on road 1/10tc .Díky Martin
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravim vás vážení kolegové měl bych k vám prosbu můžete mi poradit jaky způsobem chráníte elektroniku když je trať mokrá při nebo po dešti.Myslim teď pro on road 1/10tc .Díky Martin
Za ty léta co jezdím se mě nejvíc osvědčolo jedno. Jakmile je mokro, tak elektru vrazím pod stůl a dívám se na pár nadšenců jak si ničí elektroniku, ale i třeba ložiska v modelu atd.
Jo,mokro nedělá ničemu dobře,pokud vyloženě nemusíš,nejezdi.
V mokru se dá se použít lexanový kryt ( vrchní a spodní díl ). Ale lépe je v mokru nejezdit.
zabalit do kondomu... ani kapku nepropusti vyzkouseno OK - teda aspon na prijimaci
- reg mam vodotesny
- motorku to extremne nevadi - pokud ho nenechas zoxidovat...(sak se new motorky zajizdeji ve sklenici vody...
btw... dotaz znel na elektriku - ne na mech. soucasti
- motorku to extremne nevadi - pokud ho nenechas zoxidovat...(sak se new motorky zajizdeji ve sklenici vody...
jo, ale plechovky, v destilovane vode a prinos toho zabehu je diskutabilni
jo, ale plechovky, v destilovane vode a prinos toho zabehu je diskutabilni
btw... to byl priklad
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.