1

Téma: Palivo HYPER

Zjistil jse,že se začalo prodávat palivo s 25% nitrem s názvem HYPER  lol
Údajně je to prý od stejného výrobce jako je Tornádo.
Ne že bych po něm zatoužil,ale zajímalo by mě,zda na to někdo jezdíte a jaké s ním máte případné zkušenosti.

2

Re: Palivo HYPER

Koupil jsem ho ted v týdnu,ale jen 16%.A můžu říct,že oproti Daytoně16 je to fakt dost znát.MTA dřív řadí a líp se nechá naladit.Zatim jsem vyjel jen jednu nádrž,tak víc asi po ježdění v úterý.
A když jsem ted vzal za setrvák,pocitově neni motor tolik zaolejovanej a ztuhlej jako od Daytony.

3

No já jsem koupil 2,5 litru pro kámoše,který doteď jezdí na 25% JETZ,tak nevím jestli si polepšil nebo pohoršil.

4

tak je to dobre palivo alebo nie?
Lebo v predajni v mojom meste(je len jedna) maju len toto palivo.

5

Tak Hyper nic moc.Teda v 1/10.V MTA to moc poznat neni,ale JETS je fakt prdáckej.Aspon pro mně.

6

ja jezdil driv daytona 16% a bylo to OK..a tedka jezdim HYPER 16% a je to jeste lepsi...

7

ja jezdil driv daytona 16% a bylo to OK..a tedka jezdim HYPER 16% a je to jeste lepsi...

A na kolika motorech si to zkoušel...?

8

na dvou a naprosta spokojenost a doporucily mi ho i v pelikanovy

9

Jestli to nebude tim, ze to palivo je vyrabeny pro Pelikana. Hele a vcem je to lepsi nez Daytona?

10

Jestli to nebude tim, ze to palivo je vyrabeny pro Pelikana. Hele a vcem je to lepsi nez Daytona?

Ne, tím to určitě není!!!  lol  lol  lol  lol

11

Ricín bude čím dál více mizet z paliv. Důvod je ten že tam nebyl jen pro mazání ale pro  vymezování vůli. Ale motory jsou čím dál přesnější a vůle mezi materiály čím dál menší a dokonce jsou motory které právě kvůli množství ricinu nadměrně karbonují protože i když je motor nastaven tak nemá kde se spálit. Mnoho výrobců včetně Tornada zmenšila už podíl ricínu na minimum. Podud používaté levné motory třídy kluzné ložiska a prostě to nejlevnější v RTR Autech tak je palivo jako RS Graupner, Hyper velmy vhodné protože oba obsahují více oleje.
Já např. používám MACCAMO které vyrábí palivo pro RB, JP RACING, Nova Rossi atd. ale jen do Meccama originál přidávají to nejlepší co jde a hlavně aditiva které chrání motor. To neznamená že např. RB je horší ale nemá v sobě ty ochrané látky k motoru jako má MECCAMO originál.

Motor je o kvalitním záběhu a myslím že když někdo dobře ale i správně zaběhne motor tak je jedno které zahraniční palivo na trhu použije. každý by se měl rozhodovat hlavně aby bylo v jeho blízkosti dostupné, tak aby neměnil značku paliva.

12

ma to lepsi jizdni vlastnosti a jde to lip do otacek a startuje to lehce..a s daytonou to bylo uplne neco jinyho...