1

Téma: Baterie GP 3700 co se děje když....

Ahoj všem, měl bych dotaz ohledně baterii napájených ===. Nedalo mi to a nedávno jsem si byl vyzkoušet "zazávodit" jaké to je na závodech. Jelikož s Rc auty začínám mám pouze jeden pack GP 3700 verze team chci se zeptat co se děje s bateriema když je nevybiju(ne že byto u === nějak šlo ale částečně jde) a po rozjížďce dám baterie hned nabíjet a nabiju je pouze na cca 2200 mAh. Baterie už si nechávám přepájet na 3+3 články, ale i tak bych je nestihnul mezi rozjížďkou vybít a nabít na MAX.  Cca za  40 min. je to nemožné. Zajímalo by mě jak to dělají lidi s intelectama 4200mAh a s jednou nabíječkou? Rád bych znal nějaký postup jak je to neefektivnější? Díky.

2

Re: Baterie GP 3700 co se děje když....

akumulatory by se mely nabijet az po vychladnuti. nabijet je pokud jsou jeste horke z jizdy jim zrovna nedela dobre. a neni nutne je vybijet pred dalsim nabijenim spis je to uplne zbytecne (pokud teda nemas |||||| clanky a nesrovnavas je)

IB4200 se daj v pohode nabijet 6A takze i uplne vybitej clanek je do 45 minut plnej.

Ale na zavody to chce vice packu. 2 sou fakt minimum

a treba moje jedna nabijecka nabiji a i vybiji 10A

3

Ano,  já mám GP 3700 mAh a když nabíjím 6A, tak sou do 35-40 nabitý. Já mám víc packů a dělám to tak, že je tímto proudem nabiju tak do 80%, pak nabijím další a tyhle pak zase dobiju, už nejsou ani tak horké. A závodníci to asi stíhat budou, protože asi mají i více nabíječek.  roll

4

ja mam 7 ostrych a 7 treningovych...

7 ostrych - 4x rozjazda a 3x finale, kazdy pack pouzijem len jeden krat