Re: Ford 350
tak a nakonec jeden axial
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/21945/Vsenory_30.12.2007_Axial.wmv_9.79MB.html
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
tak a nakonec jeden axial
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/21945/Vsenory_30.12.2007_Axial.wmv_9.79MB.html
Byla to super akce, dekuji organizatorum.
Vlastne jsem se dneska poprve poradne projel s Axialem, kdyz nepocitam, ze jsem doma na zahrade vyjel nekolikrat na hromadu kameni. Prekvapilo me kam vsude se s nim da vyjet, vlastne bez uprav, jeste musim dodelat rizeni zadni napravy a vymyslet neco s baterkou, aby se snizilo teziste. Mam ji ted prilepenou na spodni stranu horniho plata, ale teziste je porad moc nahore.
Jeste poznamka k pravidlum, pravidla jsou od toho aby se dodrzovala, to ze se nesmi zapinat zadna vysilacka je hodne dulezite, muzes poskodit nekoho kdo zrovna zavodi a nebo mu zpusobit skodu tim, ze mu auto nekam spadne, v horsim pripade treba do vody. Je to sice trochu diskriminace pro DSM, ale rozhodci nebo reditel zavodu nema moc sanci rozeznat, kdo ma DSM a kdo ne. Pokud se pravidla nedodrzuji hned od zacatku, tak je v tom pak jenom zmatek a zbytecna nedorozumeni.
Tesim se na dalsi akci, musim si nekdy prijit zajezdit s vama do bohnic, zatim mi to nikdy nevyslo.
Ahoj Michal
Michale myslim ze tu nemusis delat prednasku o skodlivosti zaplych vysilacu, me slo ciste o situaci kdy jsem se s jedoucim autem vracel dolu k silnici a diskuse probehla stylem:
"Vypni si vysilacku"
"Mam DSMko"
"stejne to vypni"
nic vic nic min
pokud me nekdo dokaze na nakym pripadu ze DSM rusi ostatni, tak ji budu vypinat ale ja si porizoval 2.4G kvuli tomu abych se vo todle starat nemusel...
takhle jsem to nemyslel, vim ze DSM nemuze nikoho rusit, ale kdyz je v pravidlech ze vysilace jsou vypnuty, tak by se to melo dodrzovat, nebyl to muj prvni zavod a uz jsem nejake stiznosti na ruseni videl a jedine co to zpusobilo, byla napjata atmosfera a zklamani toho kdo byl poskozen.
Nechtel jsem te poucovat, chtel jsem jenom nastinit co se stane, kdyz se pravidla nerespektuji.
Mam taky DSM a to ze stejnych duvodu jako ty.
Tak to je hustá atmosféra Tam bych snad ani závodit nechtěl
Dane, zase neblbni. Jednak to jednání nebylo takové strohé a hlavně jde o jednu věc. Dneska to třeba nebylo nutné, ale příště se to někomu kdo má DSM povolí a za chvíli jezdí někdo další, kdo DSM nemá a na výtku tvrdí, že tamten taky jezdí. Fakt mi věř, tohle znám...
Protože příště budou dráhy oddělené pojede nejspíš víc modelů naráz. Takže se musí zodpovědně zpracovat tabulka jezdců s frekvencemi atd...
gema: Husty to nebylo, spis jsme nejak nebyli pripraveny na takhle moc organizovanej zavod tak nas to trochu zaskocilo. Proste si to predstav jako regulerni zavod se vsema pravidlama co z toho vyplyvaji. Chapu co tu pise ze svyho pohledu Michal i Mirek, taky sem po tom co me bylo tocenim hlavy naznaceno ze ani DSM nee bez reci model vypnul.
Jsem proste zvyklej jezdit s kamosema kde se dycky dohodneme a nejsou potreba pravidla, na regulerni zavody nejezdim protoze nemam cas se zucastnovat pravidelne cely sezony at uz je to v cemkoliv takze me proste jentak to nase kamaradsky pojezdeni nezevsednelo a jentak nezevsedni.
Tak doufam ze sem svejma prispevkama nekoho nejak nepobouril. Pokud ano tak se omlouvam, nejsou vsichni lidi stejne natury a kazdy to vidi jinak.
No tak beru, že pokud by tam někdo jezdil jen tak mohlo by to ostaní rušit. To je fakt. Ale že by někdo dostal napomenutí za mluvení? To si snad děláte prču ne? To je tam ticho jak v hrobě? Plašíte i lesní zvěř, aby náhodou nerušila? :twisted:
No tak beru, že pokud by tam někdo jezdil jen tak mohlo by to ostaní rušit. To je fakt. Ale že by někdo dostal napomenutí za mluvení? To si snad děláte prču ne? To je tam ticho jak v hrobě? Plašíte i lesní zvěř, aby náhodou nerušila? :twisted:
napomenuti dostal klucina za to ne ze by promluvil, ale ze poradil zavodnikovi ze najizdi do brany obracene nez mel, tudiz ten se hned otocil a trestne body nedostal.
A ten závodník jsem byl já! Jasný favorit závodu, proto klučina dostal pojeb. Protože kdyby mi neporadil, mohl jsem být třeba ne šestý, ale ještě horší
Nicméně, on ten kluk měl pěkně proříznuto... ten reprák fakt v podstatě nevypnul...
ucite jsi me nepobouril, forum je od toho, aby se diskutovalo :-) doufam ze vas to neodradilo a priste zase prijedete, F350 jsou krasny auta.
Jinak je spousta lidi, kteri nejezdi celou sezonu, ale jenom nekolik zavodu a myslim ze to urcite neni spatne.
Priste je prislib trate ktera bude vice sita na miru maketovym offroadum, tak bysme mohli projet uz vic branek...snad Holt hilift byl od tamiye myslenej odzacatku jako "show" maketovej model a ac se snazime ty nase upravovat aby se jim zlepsily vlastnosti v terenu a zaroven zustala zachovana maketovost a podobnost s real autem, tak to proste ma svoje omezeni jako je vysoka vaha, teziste a nizke bricho.
ale musim uznat ze jste se snazili, ja jsem byl prekvapenej, ze axial je konkurence schopny v porovnani s truck trial specialy, mel jsem strach ze se moc chytat nebudu, prece jenom je to trochu jina koncepce nez s jakou jezdi trial v plzenci
axial je super stroj zvlast za ty prachy
byl konkurenceschopnej diky dvoum vecem
1)nizka vaha pomerne dole teziste
2)pomerne velka sirka
pomohly by mu dve veci
1)stelovaci tuhost tlumicu - na tydle trati nebylo otreba temer krizeni, naopak by se hodilo aby se ve svahu nenaklanel vrsek
2)lepsi gumy - myslim ze 2,2" RC4WD mudslingery by mu sedly, navic ted delaji supersoft verzi...
a pokud by se podarilo pridelat baterky na napravy tak myslim ze by AXko vyjelo i ten obri kopec...
Ale i tak druhy misto super vysledek, pojel jsi dva specialy co stojej jen chassis 20k kazdej se seriovkou za osmicku a z toho musis mit velkou radost A mam ija protoze AX 10 se me libila od prvni chvile co sem ji videl na netu a Snailer se me od prvni chvile co sem videl foto nelibi (vzhledove).
Jo a uplne nejlepsi vec na axialu je to, ze kdyz ho vezmes tak jak si s nim jel tendle zavod do Bohnic na skalu tak se vyskrabes tam a projedes to kde ty speialy by zustaly viset
Takze super univerzalita, za malo penez hodne muziky.
Tak jak jste zajezdili?
Myslim ze paradne, akorat sem vylomil kus zubu na hrusce zadniho diferaku, nevim jak se me to povedlo, mozna vada materialu. Ale pojizdny to je.
Tak jak jste zajezdili?
Bylo to naprosto super! Pět Fordů a dva Axialy. Cores fotil, Deekay točil, ale nějak si to kucí nechávaj pro sebe...
Takže fotečky.
Nijak jsem je neupravoval,ani neselektoval tak si z nich vyberte co se vám líbí.
Mimojiné,natahnout na ukažto mi to trvalo 45 minut 8O
http://www.ukazto.com/?id=1472898&klic=U8pZJCKc&overall=1
Tak myslím, že rok jsme zahájily jak se patří fotky mám stejné jako Cores až na jednu a ta je tu
http://www.ukazto.com/img/1611309,DSC05671.jpg
Ty fotky jsou naprosto ukázkový! Fakt bomba!!!
Jsou to spíš momentky ,protože udržet v záběru víc aut byl problém, jelikož to tam hemžilo jako v mraveništi
V so nebo ne ve 13h si pujdu zajezdit na standartni misto. Prida se nekdo?
Já bohužel nemohu.Slíbil jsem mladý,že se jí budu věnovat (znáš to Pavle,ne? )
No a já mám právě domluvené volno