1

Téma: Pneumatiky Team Orion Hot bodies

Kúpil som od ruky staršie pneumatiky Team Orion Hot Bodies s označenim C a W.
Mohol by mi niekto poradiť na aké povrchy (prip. teploty) sú určené? Na nete som nič nevygoogloval sad .  Vopred ďakujem.

2

Re: Pneumatiky Team Orion Hot bodies

Dneska mi v rozjizdce "ulitl" stred disku s Take-Off CS27, jelikoz jine jsem nemel, pouzil jsem dve kola Team Orion Hot Bodies oznacene W, cekal jsem ze budou horsi, ale byly vyrazne lepsi nez ty CS27ky, takze sly dozadu. Pocasi: 30-33°C skoro bez mraku (spalenej jsem celkem solidne)

3

Dneska mi v rozjizdce "ulitl" stred disku s Take-Off CS27, jelikoz jine jsem nemel, pouzil jsem dve kola Team Orion Hot Bodies oznacene W, cekal jsem ze budou horsi, ale byly vyrazne lepsi nez ty CS27ky, takze sly dozadu. Pocasi: 30-33°C skoro bez mraku (spalenej jsem celkem solidne)

Takovýhle vylamování středů bylo celkem normální na celém zimním CzechCupu.
Jsem taky spálenej jak rak big_smile

4

Dík! Mám podobnú skúsenosť s pneumatikami TOHB-W. Za rovnakých tepelných podmienok (tiež sobota wink ) boli podstatne lepšie ako Corally Take Off - B. Take Off CS-27 nemám, ale malo by to byť podobné ako tie Corally. big_smile Škoda, že sa už nedajú kupiť.  sad Kdesi som počul, že boli lacné.