1

Téma: Dirky do TALONU

Ahoj, mám zrovna sundaná kola z ráfků a přemejšlím jestli by do TALONU z REVA nesli udelat dirky kvuli pozdejsimu dostavani vody z vlozek. V pripade ze bych podlepil gumy zevnitr páskou, tak by to snad i mohlo drzet. Nezkousel jste to nekdo?

2

Re: Dirky do TALONU

nevím, vzhledem k tomu, jak jsou ty gumy měkký bych osobně nic takovýho neriskoval, mě se začaly trhat na bočnicích a dle mýho právě proto, že jsou tak měkký, nedrží dobře tvar a potom se zbytečně moc namáhaj........a při tom, jak se umí nafouknout.............dírky v disku ti nestačej? (už je jezdím dlouho a voda se mi do vložek zatím vůbec nedostala)

3

Hele je to naprosto zbytecny, kdyz mas diry v discich.

4

ja som mal minulu zimu na bugine dierky v gumach, ked sme jazdili na snehu. Paradne isla z toho voda. Bal som sa, ze sa zacnu trhat, ale vydrzali az pokial som ich nezjazdil.

5

Ni prave ze dirky v disku mi nestacej. JDe o to ze kdyz se mi do kol dostane voda ze ji gumama dostanu ven v pohode

6

Ni prave ze dirky v disku mi nestacej. JDe o to ze kdyz se mi do kol dostane voda ze ji gumama dostanu ven v pohode

Já teda ,pokud nepocitam snih, jsem problémy neměl.

7

Jak se udělaj dirky do Talonu tak se roztrhaj a nebo z nich vylítaj vložky lol

8

Jak se udělaj dirky do Talonu tak se roztrhaj a nebo z nich vylítaj vložky lol

Ja bych sundal cely gumy, pak ta voda vylita hned big_smile

9

Když je díra v běhounu tak se případná voda odstředivou silou sama dostane ven. Pokud je ji tam hodně tak se tomu dá pomoc vrtačkou na pořádný točky. Ta díra musí být přesně kulatá, pak se nic netrhá a tak ty 2mm v průměru.

Apropo co je to TALON?

10

Dirky v obutí sem taky viděl u svého kolegy Luboše....bylo to obutí na buggy....podotýkám byly udělané již z výroby wink

11

Talony jsou origo kola na Revo která Traxxas dodává s autem.............

12

Ahoj. Brácha mel stejný problém,a vyvrtal po obvodu co 90 stupňů dírky o D 1.5 mm. Má klid. Díky tomu,že jsou otvory kulaté,se dál nešíří. Zbytek obstará odstředivka.

Traxxas Summit 4WD Ezrun 2700 ot/V -regl Foxy 120 A
AT-10 2 WD
www.milou1.rajce.idnes.cz

13

Já spíš díry v discích zalepil silikonem, aby se tam spíš vůbec nedostala. Vodě se vyhýbám, ale jízdu po sněhu jsem si neodpustil. Taky čekám, že by se nemusely tak při rychlejší jízdě nafukovat.

E-Revo Brushless 2,4GHz Castle Creations Mamba Monster, Turnigy Accucel 8, Turnigy nano-tech 3300mAh 4s paralelně