Téma: začátek
čau kluci sem tu novej chtěl bych radu ohledně driftu, jestli někdo neprodává už připravený starší auto na drift nebo jaký je nejlepší do začátků.Nechci nic za velký prachy ale aby s tim byla sranda.Jen tak rekreačně. díky za rady
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
čau kluci sem tu novej chtěl bych radu ohledně driftu, jestli někdo neprodává už připravený starší auto na drift nebo jaký je nejlepší do začátků.Nechci nic za velký prachy ale aby s tim byla sranda.Jen tak rekreačně. díky za rady
x-mods evo
Kyosho Alpha, Tamiya TT-01, HPI Sprint2, Hot Bodies Cyclone S, Xray... A ABS pneumatiky a drandíš o 106.
Podívám se doma, myslím, že jednu TT01čku ještě za začátku nějakou komplet mám
Ahoj chlapy, jsem ve stejné situaci, nevíte, kde by se dal sehnat komplet za rozumný peníze. nemám ještě nic, nechci to uspechat a koupit kravinu...
Vezmi starší na inzerát. Spousta lidí obměňuje stroje
no to je pravda, ale nemám nic, tzn ani vysílač ani nabíječ, vlastně ani nevím co vše je potřeba a nechci se spálit u někoho,kdo na mě bude chtít vydělat...
No jisté riziko tu je. Záleží kolik jsi ochoten dát do začátku. Jetá TT01,lehký tuning, komplet s vysílačkou, nějakým aku by se dala sahnat do 4k.
Nebo novou RTR sadu to bude podobně, ale musíš do toho zas něco zainvestovat za alespoň záladní tuning.
4-5k není problém. RTR? :oops:
RtR=Kompletne sestaveny model s vysilacem a baterii do auta plus nabijecka (v pripade ze je to na tuzkovky tak si baterie musis koupit zavisi na prodejci coprodava)
DÍK
skus se kouknout sem
http://www.rcmodels.cz/zbozi/auta-on-road-1-10-elektro/mazda-rx-7-fd3s-190mm
to si budu kupovat
a este se koukni sem
http://www.hpieurope.com/kit-info.php?partNo=10712&lang=en
akorat to neni v cestine
to bedna: ZASE jsi se o rok sekl v příspěvku:D
njn proste na to zapominam sry
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.