Téma: TL-01 na drift
Zdrávím chtěl bych se zeptat proč je TL-01 nevhodná na drifty. Je si ce pravda, že je to rekreační podvozek, ale zajímalo by me proč je hodnocenej tak špatne. Díky za odpovědi.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdrávím chtěl bych se zeptat proč je TL-01 nevhodná na drifty. Je si ce pravda, že je to rekreační podvozek, ale zajímalo by me proč je hodnocenej tak špatne. Díky za odpovědi.
JO taky by mě zajímalo! :twisted:
Asi proto, že na klasické aTT01 nejsou nastavitelné odklony a sbíhavost. Lepší je TT01D. Ta má nastavitelné odklony na obou nápravách a sbíhavost na přední, když dokoupíš nastavitelné držáky kol katalogové č. 53673, tak máš i sbíhavost na zadku a můžeš jít driftit
no, driftit muzes s cim chces, otazka je jak to pojede
Řeknu ti to asi takhle.. : driftovat můžeš s čimkoliv..
Kup si u Yokoma drift kola a budeš lítat dveřma napřed jak bůh.. jde jenom o trénink.. mnohdy ani ne o podvozek.. 8)
Řeknu ti to asi takhle.. : driftovat můžeš s čimkoliv..
Kup si u Yokoma drift kola a budeš lítat dveřma napřed jak bůh.. jde jenom o trénink.. mnohdy ani ne o podvozek.. 8)
Taky jsem to zjistil!
wertheim: jestli mi s TL ukazes to samy co s tou alphou, tak to cos rekl uznam
Asi takhle.. jestli myslíš mojí Alphu.. (spalovák), tak s tou jsem toho už předvedl hodně..ale nic z toho není natočeno.. tak nvm o čem mluvíš..
A jestli mluvíš o elektře Alpha3, tak s tou je to prej na nic.. slabej motor..
Víš co.. kup si v OBI trubku a uvidíš boky, že se ti z toho zatočí hlava.. tuhle variantu sice nepreferuju, ale na začátek stačí.. zjistíš, že driftovat se dá i se sérií
duke: co mas ty za podvozek ? zda se mi ze myslis ze vsechno co nemas ty je spatny:)))
duke si hraje s anglicakama
na rozumnej drift je potreba auto s nastavitelnou geometrii. jiste ze jakykoliv auto na drift gumach dostanes do smyku ale chci videt jak ho z nejch elegantne dostanes a to porad stejne
duke si hraje s anglicakama
na rozumnej drift je potreba auto s nastavitelnou geometrii. jiste ze jakykoliv auto na drift gumach dostanes do smyku ale chci videt jak ho z nejch elegantne dostanes a to porad stejne
NO podle mého se ten samý smyk neboli driftík nemusí podařit pokaždý! A neschazuj te tu Dukeho! Se neděla! :evil:
NO podle mého se ten samý smyk neboli driftík nemusí podařit pokaždý! A neschazuj te tu Dukeho! Se neděla! :evil:
clovek co ma auto s geometrii nastavenou na drift a ma to trosku v ruce bude jezdit zatacky skoro porad stejni nez kdyby mel auto co ma geometrii nastavenou na jizdu bez smyku a bude se ho snazit urvat a zase srovnat
driftils nekdy vubec?
dokud tu bude chlapec do vseho rejpat a neprizna barvu tak si nic jineho nezaslouzi
duke: co mas ty za podvozek ? zda se mi ze myslis ze vsechno co nemas ty je spatny:)))
ja nerek ze co mam ja je spatny... jen rikam ze u driftu neni jedno jaky mas auto... a wallote, nenavazej se do mych anglicacku , ne fakt. ja on-road nemam, ale jednu dobu sem se o drift fakt jakoze zajimal (docela sem o tom uvazoval, ale potom sem ja magor nastrkal 10 000 do snowboardu... a ted sem zas tam kde sem byl... u setreni ) a s kamosovym yokomem nekdy chodivame jezdit...
Pavel15: Tak zaprvý..drift nejni smyk.. to si pleteš pojmy kámo...
.."drift" není o tom, že se povede jeden z deseti náhodou..je to o tom, že jezdíš na jistotu bokem..
To, že se ti povede jeden z pěti pokusů je právě smyk, o kterym tu píšeš..
A co se nastavitelný geometrie týče, znám lidi, co nechávaj všechno na nule a bokujou taky slušně..to ale neříkám, že to není potřeba..
ja jzedim dva stupne vzadu sbihavost a vepredu 1 stupen rozbihavost a odklony vepredu minimalni vzadu zadny. , vepredu cerveny pruziny vzadu zluty. a bokem to lita paradne.
duke: myslim ze bys tu nemel obhajovat neco s cim nejezdis aktivne a nechat rady a postrehy na lidech co se tomu venuji alespon rekreacne. taky nechodim do off-road temat radit i kdzy sem s tim jendou nebodvakrat jel ))
shotik: Tak s tim souhlasim.. až bude mít káru, ať se hádá
Jinak já jezdim Drift taky jenom rekreačně, ale v real autech se v tom pohybuju každej den 8)
tak jo chlapi, pořídil sem si nejaký kyosho ale nevím co je to přesne, dostal sem to z třetí ruky. Akorat že sem zatím nevydumal jak nastavit vzatu sbíhavost a asi to ani nejde. jinak je kopletne nastavitelnej.
shotik: Tak s tim souhlasim.. až bude mít káru, ať se hádá
Jinak já jezdim Drift taky jenom rekreačně, ale v real autech se v tom pohybuju každej den 8)
ja se nehadal, vy do mne sli prvni a wertheime, vzdycky me zajimala jedna vec, nikdy sem si neudelal cas zjistit si o real driftu kde se u nas jezdi a nekdy se zajet podivat... jednou sem se o to veci bavil s kamosem, smrdi tam ty gumy hodne?
hosi ja mam TL01 ale drifty vubec nejezdim jezdim rally a na to je to vcelku dobry podvozek ovsem kdyz jsem si dal dneska na auto mechovky a sel jsem skusit na chodbu kde mame parkety nove prevody tak jen co jsem to rozjel tak to slo krasne do smyku a ne do neovladatelneho smyku ale do DRIFTU. proste ty mechovky s tema parketama vybec nedrzi a tak to krasne dryftuje.. mame tu chodbu do tvaru L a tak o kolo toho rohu se to klouze uplne samo.. tot moje postrehy o tl01 a driftu
Duke: Zajeď třeba někdy do Sosny.. (okruh Sosnová u Český Lípy).. nebo třeba na okruh do mostu.. Teď je zrovna rozjetej Czech King of the Drift 07
A co se gumy týče, když projede dvacet aut zatáčku pod plnym plynem v boku, bez smradu (nádherné vůně pro hodně lidí ) se to samozřejmě neobejde.. 8)
Smrdí to jak blázen 8) Ale je to nádhernej "smrad"
nevim ale co řeknete na TL01 na tomto videu
http://www.youtube.com/watch?v=rtRMFtV6a7s
jinak s trochou šikovnosti se da nastavit i geometrije na TL01 jedna se o modely a jsme snad modelaři ne??ja na TL01 mam vše očem tu tak basnite
na TL01 se da koupit sada na seřizovani odklonu a pokud hodiš na zadek predni ramena sevšim tak mužeš štelovat zbihavost do aleluja se zaklonem je to horši alemam je taky problem tohodo podvozku je vaha a vyhoda velka bytelnost
K tématu TLo1 a drift řeknu jen toto: deváté misto v čelákovickym driftovacim seriálu, zatim, ještě mi chybí poslední závod zimní sezony.
a pak že TL01 neumi driftovat gratuluji :-)
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.