Tak to si ma zle pochopil. Ktorá časť mojeho príspevku je urážlivá? Budeš tak dobrý a môžeš tú časť citovať? Ja som sa len snažil uviesť veci do nejakého súladu. Totižto ked na nejaký výrobok vyhlásim :
Asi jednoznačně mardra. Kolega se Leopardem domlouval celou sezonu až se domluvili, že spolu skončí. Sňatek byl rozvázán okamžitě. Už je opět ženatý s Mardrem.
tak by bolo dobré aby som hned vysvetli svoje tvrdenie. Pokiaľ si vysvetluješ skutočnosť, že som žiadal o nejaké konkrétne argumenty na podporu tvojeho tvrdenia za urážlivé tak sa ti fakt hlboko ospravedlňujem.
Alebo ta urazila možnosť vysvetliť si poznámku o majstrovstvách ČR za bernú mincu na podpretie tvojeho stanoviska? Tak za tým si stojím. V Europe je podstatne viacej krajín kde sa šestiny jazdia na podstatne vyššej úrovni, či už z hľadicka technického zabezpečenia, počtu jazdcov, akcií alebo kvalite tratí.
Záverom konštatujem, že ja sa nehambímna rozdiel od teba podpísať pod svoje názory a neskrývam sa za nič nehovoriaci pseudoným.
Ospravedlňujem sa ostatným kolegom za odbočenie od veci, ale nemám rád ked ma niekto neoprávnené napáda.
S pozdravom,