26

Re: Záběh motoru

Jsem na ten Tvůj motor zvědavej,podle toho co jsi posílal nevypadá tak zle.

no je to tenhle http://www.hobbyteam.cz/script/popis.asp?OC=94120NOS&Okruh=5  tak se uvidí jestli má Nosram i dobrý žhavíky

27

jinak jaké palivo by ste mi doporučily pro tento motor, normálně jedím na Graupner 16% nitra, bude to stačit nebo mám jít až na 25%???

28

Tak, v polovině týdne bych ho měl udajně mít, prý ho mají skladem a hned v pondělí mi ho pošlou.Snad půjde všechno dobře  :?

29

Myslím si ale,že stím záběhem se bude muset chvíli počkat.Jinak palivo bych dal 25% nitra.Čím to zaběhneš,na to bych jezdil.

30

Myslím si ale,že stím záběhem se bude muset chvíli počkat.Jinak palivo bych dal 25% nitra.Čím to zaběhneš,na to bych jezdil.

A nebude stačit 16%nitra toho mám dost  :?

31

Nemám zkušenost s tím,že bych jezdil 16% s buggy.Ale JR sem tam na 16% nitra jezdí a prý v pohodě.

32

No, takže denska mi motor přišel a doporučují v návodu 16% nitra a co se záběhu týče tak doporučují záběh z velmy bohatou směsí na cca 70-90C a minimálně 4 nádrže max na půl plynu, co si o tom myslíte?

33

No, takže denska mi motor přišel a doporučují v návodu 16% nitra a co se záběhu týče tak doporučují záběh z velmy bohatou směsí na cca 70-90C a minimálně 4 nádrže max na půl plynu, co si o tom myslíte?

Držet se návodu .-) - je to návod přímo na tento motor .-).

S pozdravem, Aleš.
Mugen Seiki  - MBX6 eco; Spektrum - DX3C; Savöx - 1267 MG; XERUN (2250 kV + 80 A)
Align - T-rex 550 E, Graupner HoTT MX-20

34

Držet se návodu .-) - je to návod přímo na tento motor .-).

To je pravda, tím zřejmě nic nezkazím, už to jen napasovat do podvozku a jde se nato, snad bude tepleji abych mohl začít no, jinak pujdu do garáže.

35

Cau,
nekde sem slysel ze je motor mozno zabihat i nekolika hodinovym tocenim setrvacniku (nejak 8 hodin nebo tak)... Osobne nevim co si o tom mam myslet prijde mi to jaksi divny kdyz pri tom motor nic nespaluje... Ma s tim nekdo z vas zkusenost?

Diky za odpovedi
:?

MonsterBaja 5T
Mugen Seiki E-MBX5T

36

To jsi slysel nejaku blbost! Motor musi byt mazany palivem. Ba naopak se pri zajizdeni olej do paliva pridava. [/b]

37

To jsi slysel nejaku blbost! Motor musi byt mazany palivem. Ba naopak se pri zajizdeni olej do paliva pridava. [/b]

co o to
olej tam muze lejt misto paliva....
ale spis bych se bal ze nebude motor zahratej tim padem roztahlej
leda ze by ho hral horkovzdusnou pistoli na 100C a dolejval olej
8)

38

Myslim ze je to zbytecne moc komplikovane !!! Delej to tak jako vsichni ostatni..

39

jj, taky sem si to myslel bylo to jen pro zajimavost z me zvedavosti
wink

MonsterBaja 5T
Mugen Seiki E-MBX5T