Re: Nahřívače pneu
Děkuij za odpověď a ještě jeden dotaz
co mazání ,použít před nahřátím, nebo po
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
nasel jsem Trinity, bohuzel vsak nevim, zda se to da koupit u nas.
Osobne se mi to libi, diky upinatelnym navlekum, vice nez systemy s plechovymi kalisky. Cena je alespon v dolarech taky schudna...
jeste jsem za 20 dolaru nasel tento system, ktery pracuje bez jakekoliv regulace pri napeti 7,2V (primo z akupacku)
nasel jsem Trinity, bohuzel vsak nevim, zda se to da koupit u nas.
Osobne se mi to libi, diky upinatelnym navlekum, vice nez systemy s plechovymi kalisky. Cena je alespon v dolarech taky schudna...
ja mam tyhle
a koupil jsem je u rajduse
Vzdy se maze pred nahrivanim
.....a koupil jsem je u rajduse
Dik, co to je rajdus?
Pokud nechces rozcilit nekoho z adminu, a nechces dat primej link primo sem, tak poprosim do posty. Dik moc.
google nasel pouze toto:
TORA – Tomáš Rajdus
Slepá 508, Šenov u Ostravy
Bohuzel zadny online shop, zadny cenik...
Kolik to stoji u "rajduse"?
google nasel pouze toto:
TORA – Tomáš Rajdus
Slepá 508, Šenov u OstravyBohuzel zadny online shop, zadny cenik...
Kolik to stoji u "rajduse"?
je to uz nevim a ani nevim jestli to bude mit ja to kupoval uz hooodne davno asi to je 1rok stalo to +/- 1500
je to uz nevim a ani nevim jestli to bude mit ja to kupoval uz hooodne davno asi to je 1rok stalo to +/- 1500
To neni spatna cena. Jde u tohoto systemu regulovat teplotu nahrivani, pripadne lze nahrivat kazde kolo/osu zvlast?
To neni spatna cena. Jde u tohoto systemu regulovat teplotu nahrivani, pripadne lze nahrivat kazde kolo/osu zvlast?
tak regulovat to nejde proto je i cena takova ale myslim ze by stacilo regulovat napeti a tim by i teplota refulovala
Panove hodte sem prosim nejake linky at jsme chytrejsi. Diky
linky na co?
linky na co?
Na nahrivace
Mno, jeden z účastníků týhle diskuse mě požádal o nějaký vysvětlení...
Takže asi takle... Nahřívání dokáže hodně ovlivnit chování podvozku co se celé doby jízdy týče... Ano jen opravdu pravda, že se gumy daji dost easy přehřát... Teda co se expert kategie týče.. Ve škotokách už takový problem nejni.. Ale teď k tomu přehřívání.. Co si pamatuju, tak se na mčr ani XCH se nenahřívalo.. jen v případech, kdy byla ráno třeba zima apod... ale když bylo normální letní počasí, tak se nenahřívalo.. Hodně zaleží na zvolení disku a vložek... Dost nečekaně to ovlivní chování celýho nastavení... Gumy CS27 se standartní vložkou na asfaltu problem s přehříváním nemaji.. Ovšem třeba PR 24 se dají na koberci přehřát naprosto pro mě bezproblemově stejně jako CS22.. takže platí, že 22 i 24 na koberec nenahřívat... a třeba 27 30 36 už potom ano.. ale záleží na mazání, ale co se normílního trhu týče, tak není v prodeji snad nic, co by dokázalo vytvořit takovou přilnavost aby jej dokazalo "přepálit"... Co se pneu Vtec týče, tak to je pro mě problemem fakt velkým a to co se týče 27 i 24.. minulej rok se jezdili 24 a přehřívali se.. ale to ještě nebyli povolený Brushlessy.. Takže nebyl takovej power a speed.. Tento rok se jednou 27 a brushless a mě osobně se gumy přehřejou už kolem 4min a to bez nahřívání.. Ale nebyl jsem sám. Záleží na jizdním stylu.. Stačí opravdu projet jedno dvě kola pod větším driftem a do konce jizdy když budete držet tempo je už neshladíte.. Mám to osobně vytestovanýý.
Ano nejdřív se namaže a hned se nasaděj nahřívače.. ty to neovlivnujou.. Ale není to podmínkou.. co si pamatuju, tak na asfaltu sem v ČR nemazal snad vůbec.. Tady to nemá vůbec cenu.. Joo venku se mazat vlastně musí... Ale čechách bych to vůbec neřešil! dokuď tady nebude povrch tak proč..
Osobně používám nahřívání od Yokoma... Je to ale uplně fuk.. Jestli je to v krabičce Much More nebo Yokomo.. Jediná výhoda oproti těm levnejm je, že si můžu nahřád každou nápravu na jinou teplotu.. což jsem využil asi jednou a stejně skoro nepoznal...
Jako to vymezování aby to nekloktalo mezi gumou a nahřívačem se používaj papírový ubrousky... Je to snima mnohem lepší, protože se to do toho ubrousku dřív vpije a auto potom funguje ještě mnohem dřív..
Nevím jestli bylo víc otázek na který sem neodpověděl, ale jestli ano, tak se nadále ptejte
konecne neco rozumneho od zkuseneho jezdce
Jj pravda... Mohu se zeptat, co a s čím jezdíš?
Jirka jezdi s tim nejlepsim co mame v republice
Jirka jezdi s tim nejlepsim co mame v republice
oh...Xray Team.. 8) ... jaký máte výsledky..?
myslim, ze prvy medzi juniors a celkovo v TOP10 CZ jazdcov...MCR tusim stvrty??? Mozno kecam...
LOL ulet se takle vytahovat...
1. v Xray Challange
Juniorský mistr čr
5. v celkovém zůčtovnání MČR
Něco mám z Rakouska.. výtěz juniorů apod...
2. na mezinárodním závodě buggy 1:8ic v Lanškrouně
Je toho mnooohem víc, ale tak tohohle si vážím asi nejvíc
Tak to jo.. Congratulations..
LOL ulet se takle vytahovat...
1. v Xray Challange
Juniorský mistr čr
5. v celkovém zůčtovnání MČR
Něco mám z Rakouska.. výtěz juniorů apod...
2. na mezinárodním závodě buggy 1:8ic v LanškrouněJe toho mnooohem víc, ale tak tohohle si vážím asi nejvíc
mes rikal ze nic krome 1/10 nejezdis ze vse je pro tebe podraden
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.