1

Téma: RB Concept WS7 III

co doporučujete za palivo a svíčku do RB Concept WS7 III?

2

Re: RB Concept WS7 III

Poměrně dost motorů ti v anketě chybí

3

jo ja vim omylem sem to odeslal dřiv než to dopsal. :oops:

4

co doporučujete za palivo a svíčku do RB Concept WS7 III?

Používám svíčku RB 6 a palivo Tornádo.

Buggy 4WD 1:8 Mugen MBX Eco;  Buggy 4WD 1:10 HB Cyclon D4   
Buggy 2WD 1:10 Ansmann Mad Rat;  Stadium Truck 2WD 1:18 ZT2

5

ja by som ako zaciatocnik nesiel do WS7-III ale to je len moj nazor...

6

kdyz uz neco kupuju tak at to za neco stoji 8)

7

Proč?

Buggy 4WD 1:8 Mugen MBX Eco;  Buggy 4WD 1:10 HB Cyclon D4   
Buggy 2WD 1:10 Ansmann Mad Rat;  Stadium Truck 2WD 1:18 ZT2

8

znamej mel dva motory     LRP Z.15S Pullstart   a Protech Car SX-12 s tahovým startem oba mu odešli během 8 měsíců.možná to bylo špatným zacházením. ted ma RB jestli mu funguje nevim, protože se odstěhoval.  druhej důvod proto, že mam nadseni pro RC a jsem maximalista a taky proto, když už budu mit XRAY XB8 TQ- 1:8 tak mi tento motor byl doporucen primo tady na diskusi. vim ze na zacatecnika je to trochu hodne dobry auto, ale ja kdyz uz si na neco zacnu setrit tak na neco co opravdu stoji za to.
mate s tim motorem taky nejaky zkusenosti? :!:  8)

9

Pro elektrotechnik :
Ty dva motory, které porovnáváš s RB jsou nějaké dvaapůlky. Já mám v buggy XRAY XB8R motor LRP Z 21 R Team Spec 2 a nemohu si ho vynachválit. Pokud si koupíš XRAY XB8 TQ s motorem RB WS 7 III, tak máš jistotu, že kvalitnější náčiní už se snad pořídit asi nedá. Nemá cenu si kupovat levné věci, když pak člověk zjistí, že mu nevyhovují. Potom to s velkou ztrátou prodá a stejně kupuje kvalitu.

10

Proč?

pretoze ked ho znici zlym zaobchadzanim, bude to skoda...
mam pocit (tak ako v jeho druhom topicu) ze ani sam nevie co chce a striela od boku, asi podla ceny... (z CEN na Xray a pod.)

len mi to tak pripada, ze je to clovek bez akychkolvek skusenosti, ale budis, moje prachy to niesu

11

pro ostatní:

od CEN sem po doporučení odstoupil, protože bych nemohl jezdit zavody.

Zkusím k tomu i já něco napsat. Šokovaný
Já osobně bych teda taky do Metrixu nešel.A proč? něco už tady bylo napsáno (kvůli osahu motoru nemůžeš jet norm.závody,nevím jak je to s náhr.díly-dostupnost cena,není asi moc rozšířený a netuším jak je spolehlivý).Já bych to na vlastní kůži zkoušet nechtěl.A věř že pokud tě to chytne a nebudeš moct jet na závody jen proto že máš jiný oběm motoru,bude ti to dost vadit a stejně půjdeš do jiného motoru.
Plánuješ už ted koupi serv, vysílačky apod.Není mi proto moc jasný proč trváš zrovna na Metrixu.Já bych určitě šel do něčeho osvědčeného,s bezproblémovou podporou náhr. díly (které seženeš bez problémů i na závodech) a v konečném výsledku možná ani ne o moc dražšího.Doporučil bych taky: Hyper 8,Hyper 7 byl taky v pohodě a myslím že ani XRAY XB8R by nevyšel o moc dráž.

Pro XRAY jsem se rozhodl proto, že dle mnoha názorů se jedná o kvalitní značku. do XRAY mi byl doporučen motor zn. RB  :!:  :?

12

RB ti byl doporucen protoze je to asi nej motor pro RC, kazdopadne muzes pouzit i jiny motory.

13

Motory RB, Sirio a pod. su super motory, nikto netvrdi opak. Stale si ale myslim, ze pre zaciatocnika na naucenie, na prve zabehnutie a prve ladenie a prve chyby nie je zrovna WS7-III vhodny...

14

mylis se..... a to hodne! Prave WS7 je pro zacatecnika asi opravdu to nejlepsi co muze byt.

15

ok, kazdy ma nazor...

16

ok, kazdy ma nazor...

Je to pohodovy motor, spolehlivy, provereny, lehce laditelny, vykony.... v cem je probelm?

17

ok, kazdy ma nazor...

Je to pohodovy motor, spolehlivy, provereny, lehce laditelny, vykony.... v cem je probelm?

problem neni v nicem, samozrejme je to super motor

18

Jo,ale když o tom nic neví tak půjde motor brzo do kytek a zničit takový motor to by mě bylo líto.Něco jiného by bylo ,kdyby měl někoho kdo s tím pomůže a něco už o tom ví.
A další věc co jsem  vysledoval, tak kdo jezdí po závodech dává každý jaro motor nový,někdo i každý závod .Tak proč kupovat hned to nej,vždyť i motor za čtyří jede dobře.

19

marda, tak nejak som to myslel aj ja

20

hlavne kdyz elektrotechnik chce ted na Vanoce kupovat jen podvozek a elektroniku a motor az za pul roku ..... to bych ted k tomu koupil nejakej "levnej" motor na vyjezdeni a az ten umre, tak koupil to RB. Ja jezdim Hyper 21 8p a myslim, ze je to levnej dobrej motor a da se s nim celkem obstojne i zavodit.

21

Ten RB WS7 III mám a supr.Proč ne hned pro začátečníka????Je to úplně jedno!!!Když má na to prachy.Mám ho na buggy xRay TQ a ideální kombinace!!!SAmozřejmě motory tam můžeš dát kterýkoli, lae já asi nejvíc fandim RB. big_smile  big_smile