101

Re: TEAM LOSI Micro-T

ten motor tomu hodně přidá.to jediný vim

102

díky

103

já měl bb motor+2s lipol a dobrý,je to hroznej prcek tak nemá smysl to šponovat do velký rychlosti,lipolky jsem zatím viděl někde venku z největší kapacitou 450milíku lol

104

no ono i tomu nor motoru ta lipotka pridá dost.

105

Zdravim,nevíte prosim jaké servo by se dalo použít na MicroT?

106

nějaký micro nebo pico.mm dojem ze tam je 3oj žíla.

107

jj micro servo..změř ho po všech stranách a hledej na shopech aby se ti tam jak se říká vlezlo lol

108

tuším že tam má bejt sub-micro servo

109

Cau
Jaksi jsem urval antenu na regl.. Urvana je uplne ze zakladu.. Auto ted ujede metr od vysilace a dal se ani nehne...
Je nějaka moznost tam tu antenu nějak přidělat/naletovat?
Díky

Losi LST/Muggy Brushless
Jeep Cherokee XJ 99'
Sand Rail 4 Seater Buggy

110

No jasná normálně ji naletuj....neboj se toho .. nebudeš sám komu se to stalo a stane  big_smile

111

No jasná normálně ji naletuj....neboj se toho .. nebudeš sám komu se to stalo a stane  big_smile

Fajn, dpoledne se na to vrhnu.. Jinak kolik je normálně dosak vysílače? Samozřejmě při plně nabitých baterkách..

Losi LST/Muggy Brushless
Jeep Cherokee XJ 99'
Sand Rail 4 Seater Buggy

112

já to zkošel a 40 metrů a auto neni skoro vůbec vidět...me se ta anténka taky urvala ale po přiletování to ne a ne jezdit tak jsem jí prodal a je po prde... lol

113

Při letování antény bacha, je tam hodně blízko brouk, neřešil jsem co přesně je to zač, ale jestli na anténu šáhneš zapnutou trafopájkou, taky bys toho brouka moh zavraždit. A s mrtvým broukem jezdí málo kterej model.
wink

EDIT: Brouk = integrovaný obvod  :oops:

114

No a když tohle uděláš musíš koupit novou elektroniku a to je cca:1000Kč

115

No tak jsem anténu napaájel zpět..
Antenu jsem přiletoval na ten zbytek cínu, a nastala 1. zkouška... zapnu auta vysílač a nic... A Kua, co jsem oddělal? Prohlídnu celý auta, nabiju baterky a pak .. Ty woe, vždyť si tam nedal krystal ,no já jsem vůl big_smile
Vložim krystal a tradá dosah cca 20 m pak nevidim kde auto je a co tam dělá big_smile

Tak doufám, že ta anténa nějakou tu hodinu zase vydrží smile

Losi LST/Muggy Brushless
Jeep Cherokee XJ 99'
Sand Rail 4 Seater Buggy

116

Když máte plně nabitou losinku, jde vám z akcelerace hned na zadní?
Musim prve jet dozadu a hned připad plyn, jinak se vůbec nezvedne a to jsem podložil zadní tlumiče kouskem palivový hadice a vyměnil pastorek za 13z.
Nevíte čím by to mohlo být? Motorem, baterkou...

Losi LST/Muggy Brushless
Jeep Cherokee XJ 99'
Sand Rail 4 Seater Buggy

117

13z pastorek je max?

Traxxas Slash 2WD (Ford F-150 Raptor) - Chassis Chuckworksrc Slice A-CS, Turnigy 60A + TrackStar 4370KV 9.0T, 2,4 GHz, 3x 2S 5400 mAh LiPo Zippy
Bylo: Kyosho Mini-Z MR-02, Losi Micro-T

118

v ND je 15 a 13 z. a v autě j továrně 14z. Dal jsem tam 13 (tedy ten nejmenší)

Losi LST/Muggy Brushless
Jeep Cherokee XJ 99'
Sand Rail 4 Seater Buggy

119

Musim prve jet dozadu a hned připad plyn, jinak se vůbec nezvedne a to jsem podložil zadní tlumiče kouskem palivový hadice a vyměnil pastorek za 13z.

No to musíš totiž za ten provázek tahat po zadu, jinak se ti to na zadní nezvedne... big_smile  big_smile  lol

120

No to musíš totiž za ten provázek tahat po zadu, jinak se ti to na zadní nezvedne... big_smile  big_smile  lol

Prosim tě , bež učit tu tvojí losinku plavat a nech si ty svoje rady ok?
Nevim kdo teďka může tahat za provázek...

Losi LST/Muggy Brushless
Jeep Cherokee XJ 99'
Sand Rail 4 Seater Buggy

121

Prosim tě , bež učit tu tvojí losinku plavat a nech si ty svoje rady ok?
Nevim kdo teďka může tahat za provázek...

Náhodou po zadu mi to jezdí... lol  big_smile

122

Klid hoši...jestli chtě jezdit po vodě kupte si lodky...ta losina mi to dělala normálně skoro po celou dobu tak 4 minuty z 10 minut.A i když jsem tam dal tu 14z.

123

chlapáci....mám micro desert trucka,a přebytečnej 2s lipolek 500mah z letadla,všechno na autě základ.Když ho tam píchnu(přepájím konektory...),budu s tím jezdit,vydrží to regl?nerad bych to odpálil,mám to na takové to občasné poježděníčko a dráždění kočky big_smile díky,Z.

124

Zdravim, z vlastní skušenosti mohu říct , že nesnese možná li-ionku ale lipoku urcite ne, když ti nesepne pojistka na přehřátí reglu tak ti odejde z ničeho nic a pak to jenom zatáčí a trochu couvá velký poježdění.... takže neskoušet neunese to wink

125

takže neunese asi ani 480 mah však?