Re: TEAM LOSI Micro-T
ten motor tomu hodně přidá.to jediný vim
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ten motor tomu hodně přidá.to jediný vim
díky
já měl bb motor+2s lipol a dobrý,je to hroznej prcek tak nemá smysl to šponovat do velký rychlosti,lipolky jsem zatím viděl někde venku z největší kapacitou 450milíku
no ono i tomu nor motoru ta lipotka pridá dost.
Zdravim,nevíte prosim jaké servo by se dalo použít na MicroT?
nějaký micro nebo pico.mm dojem ze tam je 3oj žíla.
jj micro servo..změř ho po všech stranách a hledej na shopech aby se ti tam jak se říká vlezlo
tuším že tam má bejt sub-micro servo
Cau
Jaksi jsem urval antenu na regl.. Urvana je uplne ze zakladu.. Auto ted ujede metr od vysilace a dal se ani nehne...
Je nějaka moznost tam tu antenu nějak přidělat/naletovat?
Díky
No jasná normálně ji naletuj....neboj se toho .. nebudeš sám komu se to stalo a stane
No jasná normálně ji naletuj....neboj se toho .. nebudeš sám komu se to stalo a stane
Fajn, dpoledne se na to vrhnu.. Jinak kolik je normálně dosak vysílače? Samozřejmě při plně nabitých baterkách..
já to zkošel a 40 metrů a auto neni skoro vůbec vidět...me se ta anténka taky urvala ale po přiletování to ne a ne jezdit tak jsem jí prodal a je po prde...
Při letování antény bacha, je tam hodně blízko brouk, neřešil jsem co přesně je to zač, ale jestli na anténu šáhneš zapnutou trafopájkou, taky bys toho brouka moh zavraždit. A s mrtvým broukem jezdí málo kterej model.
EDIT: Brouk = integrovaný obvod :oops:
No a když tohle uděláš musíš koupit novou elektroniku a to je cca:1000Kč
No tak jsem anténu napaájel zpět..
Antenu jsem přiletoval na ten zbytek cínu, a nastala 1. zkouška... zapnu auta vysílač a nic... A Kua, co jsem oddělal? Prohlídnu celý auta, nabiju baterky a pak .. Ty woe, vždyť si tam nedal krystal ,no já jsem vůl
Vložim krystal a tradá dosah cca 20 m pak nevidim kde auto je a co tam dělá
Tak doufám, že ta anténa nějakou tu hodinu zase vydrží
Když máte plně nabitou losinku, jde vám z akcelerace hned na zadní?
Musim prve jet dozadu a hned připad plyn, jinak se vůbec nezvedne a to jsem podložil zadní tlumiče kouskem palivový hadice a vyměnil pastorek za 13z.
Nevíte čím by to mohlo být? Motorem, baterkou...
13z pastorek je max?
v ND je 15 a 13 z. a v autě j továrně 14z. Dal jsem tam 13 (tedy ten nejmenší)
Musim prve jet dozadu a hned připad plyn, jinak se vůbec nezvedne a to jsem podložil zadní tlumiče kouskem palivový hadice a vyměnil pastorek za 13z.
No to musíš totiž za ten provázek tahat po zadu, jinak se ti to na zadní nezvedne...
No to musíš totiž za ten provázek tahat po zadu, jinak se ti to na zadní nezvedne...
Prosim tě , bež učit tu tvojí losinku plavat a nech si ty svoje rady ok?
Nevim kdo teďka může tahat za provázek...
Prosim tě , bež učit tu tvojí losinku plavat a nech si ty svoje rady ok?
Nevim kdo teďka může tahat za provázek...
Náhodou po zadu mi to jezdí...
Klid hoši...jestli chtě jezdit po vodě kupte si lodky...ta losina mi to dělala normálně skoro po celou dobu tak 4 minuty z 10 minut.A i když jsem tam dal tu 14z.
chlapáci....mám micro desert trucka,a přebytečnej 2s lipolek 500mah z letadla,všechno na autě základ.Když ho tam píchnu(přepájím konektory...),budu s tím jezdit,vydrží to regl?nerad bych to odpálil,mám to na takové to občasné poježděníčko a dráždění kočky díky,Z.
Zdravim, z vlastní skušenosti mohu říct , že nesnese možná li-ionku ale lipoku urcite ne, když ti nesepne pojistka na přehřátí reglu tak ti odejde z ničeho nic a pak to jenom zatáčí a trochu couvá velký poježdění.... takže neskoušet neunese to
takže neunese asi ani 480 mah však?