76

Re: TEAM LOSI Micro-T

Zde link na H. Cingera   http://www.offroad-rc.info/WordPress/?page_id=41

77

2 noha: budu moc rad, kdyz zjistis nejake podrobnosti.. H. Cigner to popsal pekne, ale prece jen je lepsi mit nejaky poznatky z praxe:)

2 Belmondo: tuhle stranku znam, ale nebyl jsem na stare verzi, odkud se teprve ted dostal clanek na novou.. diky

78

http://www.offroad-rc.info/WordPress/?page_id=402,
jj tohle by ti mělo taky pomoci ale až se něco dovím tak ti to hodím do SZ wink

79

koukal jsem na to a nemel by to byt problem.. pajeni a podobne upravy sverim znamemu:) ted jen cekam az se mi sejdou vsechny potrebne dily:)

80

ted resim vetsi problem.. nedari se mi najit prodejce na liion packy, ktery by to posilal do Evropy (myslim 380 mAh, na ebayi jsem je videl, ale prodejce neodpovida na maily a ja nevim, jak to objednat). mate kontakt na nejakeho prodejce? prosim do SZ.. dekuji

81

Neřeš tady problémy s dovozem,....díky wink

82

OK..jsem tu novy a nechci delat problemy smile jen prilis nechapu pravidlo, ze dovoz RC auta a dilu nesouvisi s modelarenim..ale to je OT.. noha dekuji za upozorneni

83

narazil jsem na dalsi problem.. je lepsi predelat konektory na aute na neco jineho (co?) nebo sehnat origo Losi micro konektor a udelat si jiny kabel k nabijecce? dostal jsem Ultramat 15 a nemam kabel na propojeni nabijecky a baterie..

84

Já mám na Micro Baje konektory "banánek" gold 2mm http://www.autanavysilacku.cz/galerie/gold_konektor_2.gif
A jsem spokojenej. Sice jsou dost velký, ale pod kastli se vejdou.

85

myslim že sem někde viděl i 1,8mm a byli asi i kratší

86

objevil se mi problem.. kdyz jedu, tak se auto obcas zasekne zhruba 2m ode me a na nic nereaguje a musim prijit bliz a pak se rozjede, ale jen na ty dva metry.. a naopak nekdy kdyz zastavim, tak se cele auto trese jako by chvilkami zabiral motor a take se cukaji kola.nevite cim by to mohlo byt?

87

to bude asi nejspíš rušením, neurvala se ti anténa nebo nepředělával si ty konektory?

88

nn..konektory mam teprve objednane..ale bude to nejspis tou antenou.. sundal jsem kryt ESC a kdyz jsem povolil sroubky, ktere drzi plosnak, tak upadla :-/ uvidim az ji pripajim nazpet:) jeste mam dotaz-z jakeho materialu ma byt antena? myslim jestli je nejak omezujici tloustka dratu?delku ale musim zachovat

89

šířka by měla bejt stejná ale malej rozdíl vadit nebude, jestli máš tu původní tak jí tam dej a uvidíš, a zkontroluj jestli neni někde svlíklá ta bužírka z toho drátku na anténě

90

antena vypada v pohode, ale uvidim az bude zpatky na aute..jen doufam, ze neni nejaka polamana v tom ohybu, kdy prochazi skrz plosnak.. nejdriv vyzkousim tu puvodni a pak kdyztak budu shanet nahradu

91

tak já aspoń zjistil, v čem byl problém pískajícího motorku - poradili mi v hobbyteamu - byla to vážně špatná aku, na novou to jezdí jako dráček!

92

kde berete trubicky na vyztuhu anteny? je to nejaky specialni material neco se to nekde jen tak "vali"?

93

dají se koupit ve většině modelářských obchodů, ale jestli to máš na to micro-t tak takhle malí asi neseženeš, jedině originál od výrobce jestli je prodává

94

originalni jsem nikde nevidel, zkusim se optat na nejaky uzsi.. Honza Cinger tam mel 3mm, ale to mi prijde uz docela dost..

95

Vnitřní bílé táhlo z oranžového bowdenu pro letecké modely.
Výborná výstuha.Prostě se na anténku jenom navleče.Uvnitř je ještě ocelová struna,ale ta se vytáhne. wink
Jo...nemá ani 2mm.

96

skvely tip..diky

97

nasel jsem skvely forum..

www.microtforum.com

sice v anglictine, ale myslim, ze to muze hodne pomoct pri ruznych upravach a opravach..

98

mam 380mAh LiIon baterii.. 2 clanky.. problem je, ze na Ultramatu 15 se da nastavit jen 350 a 400 mAh.. mam nabijet jen na 350 nebo muzu nastavit 400? zkousel jsem s touhle baterii jezdit a je to masakr:) doporucuji.. neustale na zadnich, skvele drifty a hlavne ta rychlost..

99

nevim jestli ste to nekdo skousel ale kdyz prehodite kola obracen tak ma auto vic do sirky takze lepsi stabilita a fungujeto uplne normalne je to super skuste 8)

100

mate nekdo nejaky skusenosti s bb motorem a 2cels lipo mohlo by to mozna shoret?a jakou nejvetsi kapacitne lipo bych tam moch narvat?dik