Téma: OS 21VZ-B V-SPEC
Cauky vsichni.
Zajima me jestli mate nekdo uz nejake usenosti s vyse uvedenym motorem(modra hlava). Jde mi hlavne o spolehlivost. Taky me zajima: Jaky je podle vas ten nejlepsi soucasny motor pro buggy 1/8?
Diky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Cauky vsichni.
Zajima me jestli mate nekdo uz nejake usenosti s vyse uvedenym motorem(modra hlava). Jde mi hlavne o spolehlivost. Taky me zajima: Jaky je podle vas ten nejlepsi soucasny motor pro buggy 1/8?
Diky
Ja ti muzu odpovedet jen na druhou cast a to, ze do buggy je asi v teto dobe nejlepsi a nejvykonejsi motor RB concept
Diky za rychlou odp. Pokud je to mozny, muzes prosim poslat nejaky odkaz?
no "zastoupeni" je zde http://www.rc-auta.cz/
nemam s tim zadne zkusenosti sel jsem proste jen po googlu :-)
jinak konkretne motor co je u nas nejvice rozsireny je RB Concept "Worlds S7II"
za ty prachy to ale ve vyslednem efektu stat bude
Tak to vypada zajimave. Ja sice uz mam objednanej ten OS, ale jak jsem tak pochytil, tak to zadna pecka neni. Jeste me zajima tenhle: Trinity .21 World Championship Replica. Nasel jsem ho na jednom "zakazanem webu"
no to je normalni novarossi.
normalni Novarosi = prumer? Jinak dik za RB. Pokusim se nejaky sehnat.
no novarossi dela dobre motory, jen ze v US je to pod kridly firmy trinity
ofna v US je u nas FASTRAX
vyrobky od LRP jsou v US pod assem
proste jen proto jsem to uvedl ....
Ten OS MAX je Gut! Předchůdce se stal MS a na poslaedním byl druhý! V ČR je už cca. 25 kusů toho nového! Na závodech se objevily dva že nešly nastavit. Včera volal jeden, že se hrozně omlouvá ale že neměl utáhnutý karbec nebo něco podobného a nasával vzduch! U druhého uvidíme!
Kolega ho bude jezdit s MIELKE výfukem tak můžu dát vědět! Ale např. Jirkovi Janouškovy prej fungoval jako víno!
Jinak opravdu největší osazení je RB a tak to bylo i na MS ve švédsku 1.RB,2.OS, 3. Nova Rossi. Ty infa si pamatuji že byly na RB stránkách
Kolega ho bude jezdit s MIELKE výfukem tak můžu dát vědět!
Tak to by bylo supr. Tu kombinaci OS + Mielke chci na Tvoje doporuceni taky jezdit.
Jeste bych potreboval poradit, co za palivo tomu motoru nejvic chutna? Jak jsem tak procital, tak je nejlepsi zajizdet motor tim, na co pak budu jezdit. A dalsi vec jaky olej a v jakym pomeru do toho? :?
Stačí první dvě nádrže tam dát více oleje, ale i bez něho to bude fugovat. Nám se osvědčuje RS25 od Graupnera!
Tři s první pětky na MČR na něj jezdí!
Jo jo jo.Já jel v Březí ten os max.Palivo jsem jel grapnera RS25.Jak Patrik napsal je dost GOOD.Šlapal jako hodinky.Má cca.3,5L. paliva.
Takže je pořád zánovní!A jezdil jsem teplotu kolem 110 stupnů.
Akorád Adam Janeček ho nemohl naladit,že prej tam dal podložky pod halavu.Tak ho nejel.A pak si tam dal ten starší model a byl dobrej.Takže si myslím že ty podložky jsou tam zbytečné.
Tak určitě doporučuji MOTOR OSMAX
Palivo GRAUPNER RS 25
Svíčky originál OSMAX.
A ten motor jsem zabíhal na tornádo 16 procent nitra ˇ+ zvíšené množství oleje!
Když to takle uděláš tak budeš určitě spokojenej!
Zabíhat ale ne na TORNADO ale hned na to RS25 a olej TITAN ti klidně na těch pár nádrží dám k tomu!
Tornado není vůbec kvalitní palivo, a motory jsou od nich uplně zakarbonované! Také dosti z internationálních závodů zmizelo. Jezdí se pouze o dost dražší paliva jako RB a italské paliva nebo americká.
Jak je to venku s RS palivem nevím, graupner se dle mě nějak nehrne do všech sekcí. Např. 1/10 On road v německu zase jezdí většina s RS16 právě od graupnera.
Tak tornádo ne!Já vím že to není to pravé ořechové!Ale Já doma nic jiného neněl.A až ve čtrvtek mi Matrin Kořínek přivezl právě toho graupnera.Jinak bych ho stím i zabíhal.
Jinak se Tě chci Patriku zeptat jestli tě uvidím v Náchodě?
Yes, budu na všech MČR! Ale o víkendu teď budu trénovat s Láďou mimo závody!
Co potřebuješ?
Konkurenci!!!A někoho od koho budu kopírovat SET-UP,pneu atd.... :twisted:
Tak to máš smůlu, o víkendu chci mít klyd ale na závodech můžeš klydně přijít! Nebudu dělat tajemství
Diky moc kluci. Uz mam pekne dlouhej seznam veci, ktery jeste musim dokoupit. Az auto dorazi, tak zajedu do Hobby.
Prosím můžete dát nějakou radu jak nastavit jehly na karburátoru okolik otaček takovej základ dál už poladím u toho os-maxu a taky bych rád věděl co stoji celý výbrus jestli se to vyplatí
Myslim si že tornado je supr palivo nikdy jsem s nim neměl problémy!!!! :?: :?:
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.