Téma: Personální čip
Mám dotaz. Někdy bych si chtěl zajet na závody, ale nevím, jak to je s personálním čipem. Potřebuji ho? Dá se půjčit nebo musím koupit?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mám dotaz. Někdy bych si chtěl zajet na závody, ale nevím, jak to je s personálním čipem. Potřebuji ho? Dá se půjčit nebo musím koupit?
jak kde nekde ho pujcujou a nekde ne ale nejlepsi je si ho koupit
A je teda potreba i na monsterech?
tak to nevim jak se jezdi monstry ale asi se rucne nepocitaji chtelo by si to precist pravidla tech zavodu kam se chystas
Diky moc za pomoc, nastuduju to
Pokud chces jezdit zavody, tak je cip potreba a je jedno, co mas za auto.
Pujcuji se vetsinou za cca 200,- novy stoji 2900,- takze staci, kdyz si spocitas, kolik bys chtel jet za rok zavodu. Pokud chces zavody jenom zkusit, tak si cip pujc, pokud uz dopredu vis, ze budes chtit jezdit pravidelne, tak si ho rovnou kup.
Diky vsem za rady 8)
Nemáte někdo nějaky odkaz na koupy personalního čipu?Nemohu ho nikde najít....
MIPA
M.Kořínek je prodává.
prodava je asi kazdej, staci jen zvednout telefon a zavolat
Dá jse koupit každem modelřství a monstrech ho určitě potřebuješ.
At mi jenom nekdo vysvetli co je na tom cipu tak draheho??? to si zase nekdo trosku namastil kapsu a pujcovat ho na zavodech za 450 kacek mi taky pripada jako lumparna.Ja si ho osobne radeji koupim,nebudu podporovat zlodeje a to ze nekdo tvrdi o rovnocenosti ze si ho nekdo koupi a nekdo ne a vyuziva toho tim ze si ho pujci je prece blbost.Napriklad zacinajici modelar ma i tak co delat aby dal dohromady kupu penez na porizeni modelu,vysilacky a vseho mozneho prislusenstvi.
Jestli to myslíš se závoděním vážně tak ti stejně nezbyde nic jiného než si ho koupit a k té ceně je potřeba zatnout zuby a cenu akceptovat.
Jestli to myslíš se závoděním vážně tak ti stejně nezbyde nic jiného než si ho koupit a k té ceně je potřeba zatnout zuby a cenu akceptovat.
No to taky nic jineho nezbude,ja se s tim smirim ale spousta mladych zacinajicich modelaru asi ne,uz tak vysoke naklady na porizeni auta a vybaveni spoustu lidi odradi coz je skoda.Je smutne ze nez se dostane model ze statu sem do cech si namasti kapsu tolik subjektu ale s tim bohuzel nikdo nic neudela,budeme muset hold setrit,setrit a zase setrit
.Je smutne ze nez se dostane model ze statu sem do cech si namasti kapsu tolik subjektu ale s tim bohuzel nikdo nic neudela,budeme muset hold setrit,setrit a zase setrit
Není přeci nic jednodušího než si vzít uvěr, nejaký ten milionek ,nakoupit zboží, přidat si k tomu třeba 5 %, připravit si záruční servis pro jelita co přepolujou regulátor a můžeš začít. :idea:
My jsme se proto u malých aut vykašlali na AMB měření a přešli na Robitronic IR jak u 1:24 tak u 1:18. Prostě není možné chtít po závodnících aby kupovali chip za 2900,- korun, když za to maám celý nový závodní auto v 1:24.
To že ten chip je tak drahej je dáno tím že nikdo jiný nedělá podobné měření a AMB má skoro bych řekl monopol. Pokud by existovalo něco ekvivalentní ... tak určitě by museli s cenou dolu.
Dělal jsem měření pro motocross a tam když jsem jim řekl ceny od AMB se mi vysmáli, že to v životě nikdo ze závodníku nekoupí (a to motorkjy stojí jiné peníze než modely) ... max chip za 200,- korun, jinak se jim na to každý vykašle. Tak jsme do nakonec vyřešili s RFID za desetinovou cenu... ale pro modely je to bohužel nepoužitelný.
Je fakt ze kdyz jsem se dozvedel kolik ten personal stoji tak na me sly mdloby.Ja jezdil drive rally 1:10 E a tam proste byla casomira a bylo vystarano.No proste je to trochu financne narocnejsi konicek no:-D
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.